Stolní kalendář
A ať už tu jsou všechny titulní ilustrace, tak rovnou přihodím i zbývající:
Loňský žhavý kandidát na titulní stranu od @Bluerrion , nakonec skončil těsně druhý, takže bude v hlasování i letos
.
.
A ještě titulní strana a zbývající ilustrace pro vnitřní strany od @Brissinge
A po uvedení pěknou dávkou obrázků bych ráda vyhlásila termíny letošního ročníku kalendáře:
Termíny
- přihlašování obrázků: do 31. srpna 2021
- hlasování o obrázcích: 1. 9. až 12. 9. (včetně)
- předobjednávky: 1. 9. až 19. 9. (včetně)
- objednávka formou platby: 20. 9. až 27. 9.
- uzavření dat do tisku a výroby: 15. 9.
- předání a rozeslání hotových kalendářů: v průběhu první poloviny října
V případě komplikací může dojít na prodloužení termínů. Info najdete také v souhrnném přehledu na webu ZDE.
Nejdůležitější je hlavně ten první, zejména pro všechny autory Už teď je přihlášeno dost obrázků (na přihlášené obrázky můžete mrknout zde) na to, abychom naplnili i další ročník českými a slovenskými draky. Takže kdo by chtěl už v tuto chvíli hlásit zájem předobjednaný počet kalendářů, tak může také. Připomínám, že na základě počtu kalendářů z předobjednávek bude teprve stanovena přesná cena stolního kalendáře.
Zpracovala jsem pořádnou dávku nových ilustrací od @Azraelangelo
Kelaira Státnice nejsou nic příjemného, tak uvidíš jak budeš stíhat no Každopádně ti držím palce ^^
Co se týče barevnosti... to je něco s čím bojuju pokaždé nejdřív jsem si říkala, že asi nějaké teplé odstíny, líbí se mi jak je ten obrázek milý, hřejivý, ale pak jsem zkoušela pár barevných palet a nalomila jsem sama sebe, jestli by studenější zase víc nevystoupily
Můžeš to zkusit, docela se mi líbil tenhle online nástroj: https://coolors.co
Zbývá necelý týden do konce přihlašování obrázků k hlasování - chtěla jsem se proto zeptat, jestli ještě někdo váhá s přihlášením nebo třeba na nějaké ilustraci pracuje? Sešlo se mi toho hodně pracovně, takže kdyby bylo potřeba, nemám problém s mírným prodloužením uzávěrky
- Upraveno
Samantha
Zdravím - já hlásím, že jeden nový obrázek mám hotový a na druhém pracuju! Kdyby se našel den dva navíc, mé srdce zaplesá.
Ten rozpracovaný je zatím ve fázi skicování, podobu draka a umístění už mám tak nějak vymyšleno, ale ještě musím nadhodit pozadí.
Pátek mám časově nahnutý a sobotu mám zabitou určitě, takže nebudu lhát - hodilo by se mi to..
- Upraveno
Už se těším na nový kalendář!