Předobjednávky pro veřejnost na draci.porepublice.cz

Nestíhala jsem připravit plnohodnotné webové stránky (mám jen rozkres), ale tak jsem udělala alespoň tento vyčerpávající formulář. Pokud narazíte na nějaký nedostatek, řekněte prosím, opravím 🙂
Předobjednávky pro členy jsou klasicky tady vzkazem, na telegramu, do mailu...

Každé sdílení bude vítáno - a samozřejmě počet předobjednaných kusů veřejností se počítá k těm předobjednaným členy => výhodnější cena kalendáře pro členy 😉
Aktuálně je zamluveno 25 ks kalendářů, což odpovídá ceně 210 Kč/ks. Cenový vývoj a poštovné podrobně rozepsáno zde.

A jako ochutnávka, náhled prvních dvou stran z kalendária - zatím to jsou jediné stránky, u kterých je jistota jaké ilustrace budou nést. O ostatních se právě rozhoduje v hlasování. Kdo by měl zájem nám s tím těžkým úkolem pomoci, nechť napíše tu nebo mi dá libovolnou cestou vědět, ráda přidám do poroty!

(omlouvám se, ale rozumnou velikost mi asi systém nedovolí vložit s menším náhledem ^^; )

o 10 dní později

Hlasování provedeno, tedy doufám, že tím, že jsem to vyplnila a pak se odhlásila, je hotovo. Nějak si to z loňska nepamatuji. 😀
Jen jsem se napřed lekla, že je to loňské, protože je tam, že hlasování je do 20.9.2020.

• Uživatel Samantha odpověděl na tento příspěvek.

Jen jsem nenašla, jak je to s předobjednávkami, tedy jestli tady, pokud ano, chtěla bych dva kalendáře.

Ludamira Díky! Ano, přesně tak to funguje, koukám do přehledu a mám u tebe hlasy uložené 🙂 Koukám, že tam budu muset dodělat nějakou nápovědu... 😃
    Jé, to se omlouvám za šok, 20. 9. platí, 2020 jsem přehlédla ^^;

A díky za předobjednávku, píšu si! Předobjednávat lze jednoduše, jakkoli mi dát vědět - takže třeba takto 🙂

Hlasování je uzavřeno, výsledky se docela pěkně upřesnily, takže v nejbližších dnech dořeším rozložení ilustrací v kalendáři. Můžete se těšit na titulní stranu od @Bluerrion 🙂

Na vyhodnocení hlasování ještě pracuji, ale alespoň z hlasů jasně vyšlo, které ilustrace mají být součástí nadcházejícího ročníku. Potřebuji teď ještě projít rozložení hlasů a rozmístit ilustrace do kalendária.

Pro aktuálnost ještě dodám, že je v tuto chvíli předobjednáno 40 ks kalendáře, takže cena pro členy infa je 200 Kč/ks. Předobjednávky ještě běží, pro členy i pro veřejnost, a zkusila jsem napsat Flaimingovi přímo jestli by se dala aktualizovat stránka kalendar.draci.info a případně newsletter.

• Líbí se uživateli Slaya.

Hlasování: výsledky!

Právě jsem dokončila vyhodnocení hlasování - na odhlasované ilustrace a jejich pořadí můžete mrknout na webu:
    http://stolnikalendardraciinfo.porepublice.cz
    Všem autorům umístěných ilustrací ( @Azraelangelo @Bluerrion @Augala @Kyuubreon @Malcress @Samantha @Slaya @Tir ) gratuluji! A ti, jejichž ilustrace se neumístili, ať nevěší hlavu, ilustrace je možné znovu přihlásit do dalšího ročníku kalendáře 🙂

Předobjednávky ještě běží, pro členy i pro veřejnost

Aktuálně je předobjednáno 46 ks kalendáře, takže cena pro členy infa je 200 Kč/ks.

A připravila jsem i letos reklamu, kdo by měl zájem sdílet, tak budu ráda 🙂

• Líbí se uživateli Slaya.
    o 5 dní později

Objednávky pro členy Draci.info jsou otevřeny! [do 17. 10.]

Jako členové Draci,info máte možnost objednat si stolní kalendář včas za výhodnější cenu 200 Kč.
    Přehled všech možných způsobů předání a cen dopravy najdete přehledně na webu v jedné tabulce.

Objednáváte také nástěnný kalendář od Dragarty? Po domluvě je možné spojit objednávky obou kalendářů dohromady a platit pouze jedno poštovné. Podmínkou je jen vytvořená objednávka a informování nás obou. Dragarta také nabídla možnost předání obou kalendářů na sletu v Brně - zde můžete hlasovat o termínu.

Platbu ze Slovenska a zaslání na Slovensko domluvíme individuálně. Platit bude možné buď na jiný účet nebo na PayPal. Zaslání pak doporučuji Zásilkovnou na výdejní místo (ověřeno, během dvou dnů na místě a také nejvýhodnější cena).

Na základě předobjednaného množství kalendářů vychází cena 200 Kč za kus kalendáře.

Závazné objednání se skládá ze dvou kroků:

1) Zaplacením za příslušný počet kalendářů, které si přejete dostat

• Částka: 200 Kč/ks vynásobte vaším počtem kusů a přičtěte odpovídající poštovné
    • Účet: 479724093/0300 (POZOR, nejedná se o účet Draci.info)
    • Variabilní symbol: 19201122
    • Poznámka: do poznámky prosím připište svojí přezdívku na Draci.info

2) Zasláním vzkazu zde nebo na telegramu či mailu artOfSamanthaDragon@gmail.com obsahujícího následující:

• Objednaný počet kusů kalendáře
    • Způsob převzetí a případné potřebné údaje pro zaslání (viz pravá část tabulky poštovného)
    o 19 dní později

Předobjednávky kalendářů sice skončily, ale pokud jste to nestihli nebo byste chtěli kalendářů více, tak nevěšte hlavu, stále je možné si kalendář objednat! A to platí samozřejmě i pro veřejnost 🙂

Odkaz na objednání pro veřejnost je zde: http://draci.porepublice.cz
    Pro členy jsou zatím k dispozici kalendáře za výhodnější cenu 200 Kč/ks, ale neváhejte, protože počet je omezen vyrobeným množstvím 😉
    .

A jak to bude dál? Tento týden řeším dokončení posledních úprav dat do tisku, měl by dorazit zpožděný papír a během příštího týdne vyrábím. Takže hned poté začnu kompletovat objednávky, předám balíčky Dragartě ke společnému rozeslání a případně dám vědět těm, kteří si chtějí kalendáře vyzvednout osobně.

o 22 dní později

Kalendáře jsou hotové!

Balíme a co nejdříve rozešleme všechny zaplacené objednávky.
    Další fotky jsem právě nahrála na instagram, kdo by byl zvědavý, najde tu: https://www.instagram.com/stolnikalendardraci/

A kdo ještě nemá objednaný ten svůj, tak mi napište, zatím jsou nějaké navíc skladem 🙂

o 11 dní později

Všechny předobjednané kalendáře jsou rozeslané, individuálně řeším osobní vyzvednutí a dnes už jsou předané Dragartě i kalendáře k vyzvednutí v Brně a pro společné odeslání.

Kdo by náhodou propásl předobjednávky, tak kalendářů je stále dostatek k dispozici, stačí se ozvat ^^

• Uživatel Skarabeus odpověděl na tento příspěvek.

Samantha
      Zdravím... Jsem tu nový a nějak jsem nenašel cenu kalendáře. Je pro nové členy nějaká sleva? A kde bych tu cenu našel? Předem díky. ^^)

Skarabeus Ahoj, je to tu někde v předešlých příspěvcích - pro členy je cena 200 Kč + případné poštovné, pokud si nemůžeš kalendář vyzvednout osobně v Praze, případně v sobotu v Brně na sletu. Náhledy vybraných ilustrací jsou třeba tu:

Také hlásím rozeslání společných balíčků stolních spolu s nástěnnými dračími kalendáři 🙂 Jen speciální edice budu rozesílat do konce týdne.

o 17 dní později

Kdo by ještě chtěl mít stolní kalendář pod stromeček, tak je tento týden poslední šance na objednání!
        Kalendáře budou k dispozici i pak, ale s doručením poštou/zásilkovnou do Vánoc to vyjde pouze při objednání tento týden 🙂

o měsíc později

Členem jsem se stal teprve nedávno, takže poslední ročník kalendáře jsem prošvihl, do budoucna bych měl ale o koupi kalendáře zájem, pokud plánujete i další ročníky.

nefrilus Ne tak docela prošvihl, kdybys měl zájem, tak mi ještě pár kousků zbylo i na 2022 🙂 rozhodně nemám v plánu s kalendáři končit, ale mohl bys mít ten svůj už letos. Mi kdyžtak napiš na telegramu a domluvíme se podrobněji.

o 5 měsíců později

Pracuji na přípravě dalšího ročníku stolního kalendáře - největší změnou pro letošní ročník bude otevření projektu pro všechny české a slovenské autory (bez omezení členstvím na Draci.info). Veškeré informace jsem sepsala opět na web, najdete zde (http://draci.porepublice.cz/archiv/2023/index.html). Sdílení je samozřejmě vítáno, ať je kalendář 2023 co nejrozmanitější 🙂 A přihlašování obrázků už je otevřeno! 😉

Zde je případně post na instagramu: https://www.instagram.com/p/CeRatJcsNdQ/

Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů