Fatebinder Ahoj! Je super, že se tu objevil někdo nový a s nápadem 🙂

Básničky (teď to snad byla trojverší?) jsou tradičně zařazena v nástěnném kalendáři. Na začátku stolního se o tom myslím také uvažovalo, ale nakonec to nedopadlo, z povícero důvodů:

• umístění textu tak, aby byl čitelný, bude vždycky na úkor něčeho - buď obrázku nebo kalendáře - schválně zkus mrknout na první příspěvek v tomto fóru, je tam rozložení stránky. A vzhledem k tomu že už se zmenšoval formát, tak si osobně myslím, že už tam moc místa není (konkrétně tvá ukázka by potřebovala místo na 4 řádky)
  • v nástěnném kalendáři je vidět, že je tu poměrně málo autorů schopných takových textíků…
  • znamená to další kolo hlasování po výběru a umístění obrázků

takže za sebe se mi to jeví jako docela dost náročné obohacení a musel by o něho být skutečně velký zájem. Jaký je názor ostatních?

• Uživatel Fatebinder odpověděl na tento příspěvek.

Samantha Chápu. Koukal jsem se na to a bylo by kolem toho spíše dost problémů.

Přidávám další přihlášené obrázky, na které v minulém ročníku nevyšlo místo, od @Renn:

o 6 dní později

Další ilustrace na titulní stranu, tentokrát od @Yeyra, namalovaná speciálně pro stolní kalendář 🙂 Loni se nedostala, tak třeba letos bude přát více štěstí - myslím, že už teď je jasné, že výběr obrázku na titulní stranu bude opět velmi náročný 😃

o 7 dní později

Ilustrace od @Malcress, které se do loňského kalendáře nevešly a bude možné pro ně hlasovat i letos 🙂

A ať už tu jsou všechny titulní ilustrace, tak rovnou přihodím i zbývající:

Loňský žhavý kandidát na titulní stranu od @Bluerrion , nakonec skončil těsně druhý, takže bude v hlasování i letos 🙂

.
    .
    A ještě titulní strana a zbývající ilustrace pro vnitřní strany od @Brissinge

o měsíc později

@Slaya přihlásila spoustu nových obrázků, na náhledy můžete mrknout zde:

A po uvedení pěknou dávkou obrázků bych ráda vyhlásila termíny letošního ročníku kalendáře:

Termíny

• přihlašování obrázků: do 31. srpna 2021
    • hlasování o obrázcích: 1. 9. až 12. 9. (včetně)
    • předobjednávky: 1. 9. až 19. 9. (včetně)
    • objednávka formou platby: 20. 9. až 27. 9.
    • uzavření dat do tisku a výroby: 15. 9.
    • předání a rozeslání hotových kalendářů: v průběhu první poloviny října

V případě komplikací může dojít na prodloužení termínů. Info najdete také v souhrnném přehledu na webu ZDE.

Nejdůležitější je hlavně ten první, zejména pro všechny autory 🙂 Už teď je přihlášeno dost obrázků (na přihlášené obrázky můžete mrknout zde) na to, abychom naplnili i další ročník českými a slovenskými draky. Takže kdo by chtěl už v tuto chvíli hlásit zájem předobjednaný počet kalendářů, tak může také. Připomínám, že na základě počtu kalendářů z předobjednávek bude teprve stanovena přesná cena stolního kalendáře.

o 15 dní později

Tak to tu trošku oživím a ohlásim že pracujem na ilustrácií do kalendára :3 Malý morský dráčik.

Ale vidím že je veľa morských potvor na výber, ked tak skúsim niečo iné 😅

Bluerrion paráda! myslím, že vodních zase tolik není, takže pokud se ti chce, tak já bych tento ráda viděla hotový ^^ líbí se mi i ta nahozená barevnost :3

Mám také pár obrázků rozdělaných, ale mám pocit, že to s přípravou na státnice nestíhám dodělat... Tak budou aspoň na další rok 🙂
      Mimochodem, jakou byste zvolili barvu pro ty dva draky? Neumím se nějak rozhodnout.

Kelaira Státnice nejsou nic příjemného, tak uvidíš jak budeš stíhat no 🙂 Každopádně ti držím palce ^^

Co se týče barevnosti... to je něco s čím bojuju pokaždé 😃 nejdřív jsem si říkala, že asi nějaké teplé odstíny, líbí se mi jak je ten obrázek milý, hřejivý, ale pak jsem zkoušela pár barevných palet a nalomila jsem sama sebe, jestli by studenější zase víc nevystoupily 😃
        Můžeš to zkusit, docela se mi líbil tenhle online nástroj: https://coolors.co

• Uživatel Kelaira odpověděl na tento příspěvek.

Samantha Děkuju <3

Jsem asi také pro studenější 😁 , ale možná to nějak nakombinuju... Levou dračici udělám v teplejších tónech a pravého draka nějakou "borůvkovou"?
          A ten nástroj je boží! Děkuju, budu využívat.

• Uživatel Samantha odpověděl na tento příspěvek.

Kelaira Mmm, borůvková by byla zajímavá :3
            Rádo se stalo, taky mi zaujalo to postupné doplňování, zamykání atd. Jsem zvědavá pro jakou barevnost se nakonec rozhodneš 🙂

Ahuj! Nebyla jsem tu roky a vůbec se tu nevyznám, heh.
            Samantha mě nechala ukecat, tak to zkusím a přispěji zde svým uměním. 😃 Zatím obrázky pomalu střádám a u některých čekám na svolení autorů charakterů. A tak sem hodím na ukázku ty, které bych ráda přihlásila a možná ještě nějaké přibudou. Možná.

Tir Yay, super, to to bude letos zase těžké vybírání - a to je dobře! ^^

• Líbí se uživateli Tir.
              Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů