Dragarta No u tohohle mi nebude dělat problém přežít že jsem nebyla na premiéře Ale předpokládám že do Ostravy🙂)
Neinka Drag: tak jsi me premluvila ..pokud tam pujdem tak jak chodime do cajky tak me ani nebude vadit ze ten film bude spatny..(to ofsem nerikam ze by byla ale radeji si nedela velke nadeje..i kdyz soudit jen podle fotek...no ja nevim...)
Chir +btw vzpomela sem si že těm co se John Malkovich nezdal nějak hrůzny jako Galbatorix tak pokud ste videli ten film con air tak toho "úhlavního padoucha" hrál právě Malkovich a tam podle me hral dobryho padoucha
[smazaný] uz vidim to natáčení: ------- Musíme pomoct luckovi je to poslední jedie a můj bratr....."pane Malkovitch tohle nejsou hvězdný války a vy nejste princezna Leya koukejte hrat padoucha"...... padoucha?.. aaa přineste mi návod na padoucháááá....--------
[smazaný] Karan: to jest ve hvezdach... Ted vazne, melo by to byt na konci tohoto roku, aspon pokud vim...
Dragona Alfirin:ty jsi fakt precetla Eldesta za den???to jsi musela byt uplne k ty knizce prilepenato jsi snad ani nejedla
WillBlack Argetlam: a normovanych stran nebo proste tech v knize? Protoze ten druhy pripad ti silene ovlivni sazba 😉
[smazaný] ....mne by vubec ale vubec nevadilo kdyby měla 2000 stran...ale zase kdo by se s tím psal..a hlavně..bude hlavní..na jak to zredukuje překladatel
[smazaný] ..podle..mně by se neřekonal..co sem slyšel..tak Eldest má v originálu přes 800 stránek..a českej překla.d.vyšel na 650..to stejný..u pottra 5 taky měla 1000 stránek..ale češi to zredukovali na 800..takže..pokud to bude mít pod tisíc..tak jenom kvůli tomu že to někdo zrdukoval