Dragona Dragera:mas pravdu oba dva dily se precetly hrozne rychleto by chtelo aby posledni dil zakoncil serii nejakou poradnou bychli aby se cetla nejmin 20 dnia me prijde ze 1000 stran je tak akorat
Dragona Idril:treba ale byla bych stastna kdyby bylo 1000 stran ale o tom pochybuju protoze paolini by se prekonal
Dragona Argetlam:me by taky nevadilo 2000stran a kdo by se s tim psal?no predce paolini ale pochybuju ze by 3 dil mel stranek pres 1000 ja si myslim ze Empire bude mit 800 stran podle me
Dragona Alfirin ono to tak asi bude Eldest taky vysel na podzim po roce kdyz vysel Eragon tak by to teda souhlasilo a nevim jestli je to brzo pro me to prijde dlouha doba uz skoro zapominam co se delo v 1 a 2 dile
Alfirin jo..já sem každej díl četla třikrát, takže problémy nemám ale ten druhej si pro jistotu přečtu ještě jednou...
Dragona no ja jsem prave kazdej dil cetla jednou protoze jsem si chtela pockat na 3 dil tak az budu mit vsechny dily tak si to prectu znova
[smazaný] Já právě mám takovej dojem že jsemj někde narazila na zmínku že i ten třetí díl vyjde asi rok od druhého, tak jak byl druhý od prvního. proto myslím že se před vánocema dočkáme. Dragona: Tak to máš trpělivost.. já už stihla oba třikrát.
Dragona Idril:no to ja trpelivost spis nemam jsem totiz hrozne netrpeliva az konecne vyjde ten 3 dilale jak tak koukam tak si kazdej precetl ty oba dva dili nekolikrat...tak premyslim ze bych si to teda mela zase precist abych si to nejak ozivyla pred tim 3 dilem ted kdyz jsou ty prazdniny tak mam plno casu
[smazaný] lol..tak jak koukám budu si to taky asi muset přečist..já zatím četl každej díl jenom jednou..ale myslím že si pamatuju vo co tam go....ale sem spíš zvědavej kdy vyjde..Empire...jestli vůbec vyjde
Dragona Argetlam to snad neni pravda kde jsi to slysel???no jeste abychom cekali na Empire jeste jeden rok to bych neprezila
[smazaný] ..no právě..někde to prohlásil..jeho otec.....prý protože začal psat už tak mladej..potřebuje odpočinek