[smazaný] no co sa tyka HP film ma dost slkamal..uz len preto ze tam nedali domacich skriatkov...a co sa tyka Eragona...neviem ..tak ci tak si ten film kuknem aj ked sa pripravujem na to najhorsie...vazne by ma zaujimalo ako bude vyzerat Safira dufam ze ju neznicia na nu sa fakt tesim a ak z nej spravia nejake monstrum...
[smazaný] souhlas s Carodkou, doufam, že ze Safiry neudelaj nakyho tlustyho brachiosaura, kterej ma 10metru na dylku a rozpeti kridel 2metry A nebo osklivyho tyranosaura s miniminiaturnima "rucickama" tupym vyrazem a vubec.
[smazaný] Nei: a vodkud by se to dalo stahnout?? dyt na to maj autorsky prava ne? Ja si asi pockam az to bude na dvd a pak si to treba pucim.... Mno, jeste nevim..
Neinka Kat: ehmm..kdz se dal sehand Underworld jeste 2 tydny pred premierou tak myslim ze u Eragona to taky nebude velky problem... Drag: ...no ja nevim ..vis jak je to se mnou a s financema...ale kdybych si 2x odpustila cajovnu tak mozna jo 😃 ale do toho se mi nechce 😃...uvidime uvidime 🙂)
Dragarta Toz ale Nei zazitek s kina muze byt uplne jiny...toz premyslej premyslej ja na to jdu urcite😃
[smazaný] heh..dneska už z netu stáhneš snad cokoliv.....ale taky to musí být v dobrý kvalitě....asi si ot taky stáhnu....abych pak nelitoval těch peněz
[smazaný] ja si to stáhnu z netu na co chodit do kina když to mužou bejt vyhozeny penize radši se mrknu ak to vipada a pak na to kdyžtak zajdu do kina 🙂