Draggy já pochopila, ale podívat se na staré info a do svých poznámek jsem zvládla až teď doma - takže kalendáře na 2020 se prodávaly za 205 Kč (bez poštovného) a prodalo se 40 ks členům infa. Na nové jsem sama zvědavá, jak to bude, nejen cenově... už teď byly například ve velkém skladu pro republiku problémy s dodáním některých gramáží i běžně používaných papírů pro digitální tisk.
Jasně, vymýšlet samozřejmě můžeme a jsem ráda, že je jasný, že uvedení nápadů v život taky něco stojí (to je někdy na dlouhé vysvětlování). Napadá mě, že by se dalo využít trochu místa na stránce s přehledovým kalendářem, nebo ho pojmout jinak. Jenže na to by byla fajn odezva někoho, kdo ten kalendář používá aktivně a ne tak pasivně jako já 😃 Možná @Ludamira by mohla přispět poznámkou?
Asi by se dala vymyslet i nějaká bonusová stránka, třeba se třemi obrázky k vybarvení, aršík samolepek nebo něco podobného, jen bych byla nerada, aby se díky tomu spotřebovával čas na obrázky, aby pak nebyl problém se samotným hlavním produktem, to je celé 🙂
Rozhodně se chci zkusit domluvit na společném odesílání (to bude asi složitější na organizaci) a hlavně na zařazení do e-shopu. Ještě uvažuju, s ohledem na uvolnění/zjednodušení přístupu sem na info, i zjednodušení zařazení autora do kalendáře - tedy ne nutně se omezovat jen na zdejší autory, ale třeba to rozšířit na české a slovenské (to podle toho jak se povedou vyřešit platby) dračí/fantasy autory.Ale to jsou možná velký oči, čas nemilosrdně utíká :/