Samantha já bych řekla spíš plný oči ještě mi dvě chybí a pořád na ně nemůžu kápnout - sněhový drak a troufalý poeta (takových jsem našla několik a nikde žádná skooma). Plus ten nejvýznamnější infácký text, jestli je to něco jiného...
Tir Aaaa! Taky jsem už tu nohu našla, došlo mi to 😃D Ještě mi zbývá sněhový drak a ten nejvýznamější infácký text vůbec netuším no... 😃
Azraelangelo myslel som si najprv, že to bol ten k tej výstave ale potom som v popise našiel, že to je A4 a nie A2
BlueArrow Tak jsem vypátrala i toho nešťastného omyla vodního draka 😃 jde někam splašit zásobu kapek do očí a obvaz na bolavý scrollovací prst
Samantha sníh a poeta mi chybí taktéž, břicho z Vopice je pro nezúčastněné asi docela složité ale to mám. A povedl se i omyl vodní drak
BlueArrow Já poetu mám, obrázek jsem si vybavila hnedka (i když to bude nejspíš tím, že je jeden z mých oblíbených 😃 )
Azraelangelo No ja som ten obrázok z modrej opice našiel ale len na fotke z výstavy... neviem kde sa inak dostať obrázku kde sú aj skoomy
Samantha Hint na poetu mi došel, ale nevytěžila jsem z něj maximum... tak teď už mám tak ještě toho sněhového...