Tir Už mi došly síly a nápady.... nemám vejce, sněhového draka a vodního... končím... to jsem doufala, že se dostanu aspoň na 3. místo... no nic... 😃
BlueArrow Já sněhovýho mám, jinak při hledání hádanek jsem přišla na režim stylu - najít - rychle aktualizovat jinou stránku, abych nebyla vidět ve členech - naklikat skoomu 😃
Azraelangelo už mám... som si teraz všimol ako je to s tým, že nie je celý a popravde pri rpezeraní tvorby daného tvorcu... nerozumiem jak som to mohol prehliadnúť no ale aj tak mi je to prd platné
Samantha Kde se to dá zjistit? Obrázky jsem šmejdila docela důkladně, tak třeba aspoň ty jsem měla všechny edit: moje oči říkají, že už nic hledat dlouho nechci
Tir Já už hledat odmítám, mám toho dost... teď chci doufat, že vyhraju aspoň omalovánku... dost jsem se nadřela... 😃
Akor Zdravím mě z hádanek chybí ten soud poety a zasr...ná useklá haksna Samantha: Ta postava byly postavena PŘÍMO ze sněhu Akor
Grees Ještě dneska vyhlásíme vítěze, vylosuju ty losované, ale správné odpovědi a všechno ostatní zítra, jo? Už taky z té skoomy padám
Niki Oj, já byla v jednu chvíli druhá! 😃 Když jsem měla volno v práci XD Dneska jsem aktivně porušovala pracovní morálku a zkoušela, jak info jede na amerických sreverech XD Šup sem s odpověďma, jinak mě mu žabije 😃
Grees Tak první tři vítěze máme jasné, bylo to teda hodně těsné, ale jsem ráda, že se na nějakém místě nesešli dva tramtadadááá 1. místo – BLUEARROW (628 skoom) místo – SAMANTHA (624 skoom) místo – DREIT (578 skoom)[/b] Velká gratulace, byla to fakt dřina a hrozně napínavý 😃