Dezonia uz jsem pyromaniaka taky nasla ted se snazim o ten obrazek z vystavy... krome nohy je to jediny, co mi chybi
Grees No, useknutá noha má spojitost se mnou, snad to není příliš velká nápověda 😃 A na stěne ji mělo mnoho z vás
Dragona Tak jsem stále bez nohy. A absolutně nevím kde ji najít. Ještě mě bude strašit ve snech pokud ji fakt nenajdu
Dreit už to nehrotí, ale šklebí se u popisu "Poukázka na Dragartu", to jako že ji můžu pozvat na romantickou večeři nebo film?
Azraelangelo Ja som z toho úplne rozladený... som chcel tvoriť ale nejak... nejak Inak kto robil ten obrázok na plagát výstavy? Nejak sa neviem dostať k tvorcovi napriek tomu, že na obrázku má podpis.
Azraelangelo sa asi radšej do zajtra odhlásim z infa nech ma to neláka hádať a hľadať hentých započítačosedcov už aj tak asi nebude možné dohnať
Grees Hehe Blíží se konec, co přijde pak? To nikdo netuší, ale za plotem na vás číhá ještě jeden sněhový drak!
Grees Kitty: Já mám příští týden zatím dvě zkoušky, kvéé Ještě tiše podotýkám, že jednotlivá skooma pořád přibývá >😃
Samantha Dávám i veřejně na vědomost, že mi včera dorazil pořádně nažraný drak Je větší než jsem čekala, ale to není na škodu - spíš naopak. A musím napsat i Fiře, že je úžasný a líbí se i všem doma :3 Díky ještě jednou!
Samantha Soudě podle počtu skoom jsem na tu "nohu" asi narazila, ale vyplynulo to až zpětně z kontextu - fakt mě nenapadlo, že ji najdu zrovna tady Tak už jen dvě hádanky, ale jsem z jejich hledání tak vyčučená a bolí mi prst od scrollování! xD
BlueArrow Jé, ráda jsem si zas "nejvýznamnější infácký text" připomenula 😃 Ale noha mě straší pořád 😃