BlueArrow: To já právě to, o čem se tu dohaduje, že většina si to představuje tak jak ty píšeš :3
Diana: Ano, je to útok, ale na tvůj přístup, nikoli osobu. To hnaná času je vyloženě šikana z tvé strany, abych to řekla takhle polopatě. Psala jsem, že většina z nás nevysedává dennoděnně u PC, aby vychytali zrovna ten okamžik, kdy ty se ráčíš udělat anketu nebo povolíš přihlašování. Takhle mi to přijde ještě surověji řečeno 😃
Nom, do 30. je už podstatně lepší termín, ale obvykle je fajn aspoň ten týden, je to jen ku prospěchu výměny, když je dostatečný čas na přihlášení.
Gal: to schopní se sami domluvit bylo míněno hlavně ohledně toho posílání... S tím jak se to ta debata vleče nemůžu tvému přízpěvku nijak oponovat 😃
(Ad Steam: když mi někdo zaplatí licenci na Photoshop, tak ti na krabičku se*u 😃 extrémní příklad Ale jak jsem říkala, já mám taky radši krabičku a potisk, ale někdy taková verze ani neexistuje a nebo ti pošlou lame potisk v papírovém pouzdře úžasný Z-brush za 20 tisíc to tak dělá X))