No jako nevím. Zaprvé tady nejsme na dA, abychom to se vším srovnávali - pravidla si tu přece můžeme určit jakákoliv (tím tedy nechci aby to vyznělo urážlivě, možná, že to tak trochu zní a v žádné takové výměně jsem nebyla abych to s nimi srovnávala). Nevím, jestli jsem něco neprošvihla, ale Diana při vytvoření fóra psala, že to chce vést uplně stejně jako tajné dvojice v ACEO výměnách. Jestli se to změnilo, omlouvám se, nevšimla jsem si. A za druhé, mi nepřijde jako stejná věc aby jeden poslal originál, kterej si druhý ohmatá a druhej vzápětí odeslal prvnímu verzi na mail, kterou si musí stáhnout ve stejném termínu, když oba chtějí originál držet v ruce ve stejný den, kdy je uzávěrka kola. ...Teď doufám, že jsem to napsala srozumitelně. 😃
Abych to přirovnala - jaké to asi je koupit si PC hru, kterou si objednám se vším všudy (tzn. CD/DVD), které si můžu ohmatat a PC hru, kterou si objednám na Steamu a ohmatat si ji nemůžu. Já teda osobně bych z takové koupi moc radost neměla, když nemůžu říct že je to hmotné a můžu si na to šáhnout.
TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ, CO JSEM TÍM CHTĚLA ŘÍCT:
Aby ani jeden zbytečně nečekal, mělo by se to prostě zařídit ještě před slosováním tím, že dám vědět Dianě a ta to zařídí NEBO nechat zvlášť termín na nakreslení a zvlášť na rozhodování dvojic, jestli si to chtějí poslat. V topicu to tak napsané není, tudíž si nejsem jistá, jestli to chápe i Diana. Proto o tom tady mluvím. 🙂
Asi jsem hnidopich..