Je legracni, jak jste se tu vsichni do Diany hrozne utocne pousteli a zasazovali se, aby vymena byla hlavne presne podle vasich predstav, ale prihlaseni? Velky prd. Proc jste se tu vubec tak hrozne hadali a schazovali Dianu, kdyz vas to nezajima natolik, abyste se prihlasili?
Diana: Nic si z toho nedelej, je to prvni kolo, velky pocet prihlaseni neni nutny pro to, aby se neco rozjelo, kdyz se ti prihlasili alespon ti dva, nerusila bych to, znamena to, ze o nejakou vymenu je zajem, takze kdyz tohle kolo zrusis, minimalne dva lidi si reknou, ze se hlasili uplne zbytecne a ze to nemelo smysl, coz by podle me byla skoda.
Jake je vlastne tema? Nikde to nevidim napsane.
Myslim, ze se sebou hrozne nechas mavat, nektere tve napady mi prisly fajn - treba to verejnosti skryte deleni na skupiny podle toho, kdo by chtel jak posilat, to mi prislo super, alespon pokud by to bylo tajne a kdyby to nebylo zavazne, protoze pak by ti to mohlo nevyjit - kdyby ti ze tri lidi napsal jeden, ze chce posilat postou a dostat obrazek do rukou, tezko bys mu mohla vyhovet, jestli, tak by to bylo dobre zavest spis jako 'prani' a pak po rozdeleni lidi napsat do vzkazu, jestli ten dotycny ma posilat original nebo ne. Ale to by slo asi az od nejakeho kola, aby sis to nejdriv vyzkousela vest jednoduseji, protoze tu nekteri meli pravdu, ze by to bylo komplikovanejsi. Ale rozhodne si nemyslim, ze bys to nezmakla, to, ze nekdo dela neco poprve vubec neznamena, ze by neco mel vest hur, to se vsechno naucis behem pristich treba dvou kol a bude lip. Drzim ti pesti, je super, ze mas iniciativu.🙂
Ja bych mela takovy napad, co u obrazku neurcovat jen tema, ale jednou za cas udelat treba kolo, u ktereho bude dana technika? Mohlo by to byt taky docela zajimave, az se to tu trochu rozjede.🙂