[smazaný] ano ale vacsina teorii sa uz zmenila ale ak si si vsimol na tuto sa zatial nikto nestazoval a je stele rovnaka to znamena ze je zrejme dost obstojna vezmime si ako zacal tyranosaurus velky lovec kral jasterov a ako skoncil?ako obycajny mrchozrut ktory ani nedokaze rychlo bezat
[smazaný] lenze suvislost s koeficientomEq je tak jasna a podlozena ze na tomto sa mozem tak akurat zasmiat
[smazaný] takteiez existeuje QE ale ten je v podstate to iste lenze je to len dvakrat mensie cislo nez Eq takze neviem ktore mam pouzivat
[smazaný] ja to neviem ale mozem ti povedat ze velkost mozgu je iba o trochu mensia nez sama mozgovna a ja som tie udaje nevypocital ale precital a napisal sem takze ja sice viem ako na to prisli ale sam by som ti to nevedel povedat ale asi je to pravda
[smazaný] tedy ja sem cetl ze jeho pomer holenni a lytkove kost nevyhovuje rychlemu behu na kratke vzdalenosti ale spis"kraceni"na dlouh vzdalenosti a tohle je poznatek uplne novy
[smazaný] ja viem ze to nemusi byt pravda ale ja sa nerad nechavam presvedcit o niecom novom ak nejsu dobre dokazy ale tie dokazy ktore tam predviedly boli velmi presvedcive a ten Tyranosaurus bol tiez len priklad jak sa zmenili teorie o nom takze mne to bude vyhovovat tak ci tak
[smazaný] inak s tym prenasledovanim asi islo aj o nejaky sposob psychickeho tirania ked zviera vie ze ho prenasleduje vytrvaly lovec ktory sa nevzda a torosaurus tiez nebol velmi rychly
[smazaný] Urcite by dokazal bezat rycle ale iba par sekund potom by sa vycerpal a uz by nevladal ist dalej
[smazaný] no podla mna ju len prenasledoval a prenasledoval a vydrzal pri tom omnoho dlhsie ako korist ktora by sa po dlhj dobe unavila a podlomili by sa jej nohy vtedy by vyrazil dopredo a zabil by ju
[smazaný] a preco kludne mohol ist pomerne rychlo ale kracal pomaly to je jasne a lovil by iba ak by sa nasli nejake zatulane jedinse a tie sa asi nasli vzdy
[smazaný] Já bych řekl, že každý predátor si troufne na kořist na kterou prostě má. Takže to může bejt nějakej zraněnej větší kus zvířete a nebo zas na něco zdravího, ale menšího.
[smazaný] dute kosti?to je naozaj na zamyslenie to by mohlo znamenat ze sa unho vivinuli za ucelom dosiahnutia vacsej rychlosti ale rad by som vede(lebo to naozaj neviem)ci to bolo u dinosaurov neobvykle ze mali dute kosti?
[smazaný] no to asi preto ze by sa sami zlomili ak by ich mali plne a v lebke nemali otvoryno dobre teda a potom boli podla teba vsetci ti theropodi s dutymi kostami pomerne rychli lovci?