[smazaný]
Argo: nějak se to tu zvrhává...
Argo: nějak se to tu zvrhává...
Z čeho si myslíte, že mají křídla??
S těni ostny je vůbec problém, letu brání každá zbytečná váha navíc...Mohl by to být například jeden ze znaků pohlavního dimorfizmu (projevující se například u haterií apod.)
Nechci nějak odbihat od tema tu ,ale kes to všechno nastudovala???
kitty jak velky byl Amargasaurus?
Kitty: Já se vyčerpal už na Pevnosti...
Ostnů ale co nejméně.
Pokud jde o ty výrůstky obratlů, tak vertikálně určitě. S horizontálním pohybem (což je poměrně nepostradatelná složka letu u křídel) je to už mnohem horší - hlavně kdyby tyto vznikly z více takovýchto výběžků (což by ostatně i musely)...
jo vzdyt se mi take nelibi ta prdstava poku vim tak amargasaurus byl sauropod a pokud vim ti take byli nejmin inteligentni ze vsech dinosauru
Mulder: jo menší - jednak aby mohli létat (což je v podstatě základní definice) a druhak aby se uživili (a pokud možno i dnes).
jo ataky jejich vyvojova linie vede spis od malych dinosauru keri prezili velky tresk a byli z dinosauru take nejinteligentnejsi
presne ich koeficient Eq bol najvyssi zo vsetkych dinosaurov
ne jenom jsem to nekde cetl jenom nevim kde a proc myslis ze deinonychove a velociraptori lovili ve smeckach a dokazeli skvele taktizovat vzdyt to je velice silny projev inteligence
prepc precitaj si niekde o skupine dinosaurov Troodonti tak sa snad dozvies viac a aj ked su to len dohady tak si uvedom ze takmer vsetko na tejto stranke su len dohady ale u dnesnych zivocichov maju najvacsie Eq ludia potom simpanzy delfiny a tak dalej a medzi zvierata s najvyssim Eq patria aj vlci
myslim ze vedci by si nevymyslali vlastne hluposti ak by nemali aspon jeden dokaz ale netvrdim ze nemas pravdu len myslim ze to nieje az tak nedoveryhodne a to ze to su cicavce na veci nic nemeni po cicavcoch maju najvyssie eq vtaci a niektory ho maju dokonca vysssie a vies predsa co su vtaci