• [smazaný]

Argo: nějak se to tu zvrhává...

• [smazaný]

Co to je ten bipedalni archosaurus?

• [smazaný]

Z čeho si myslíte, že mají křídla??

• [smazaný]

Jo dik.

Draci prý mají na konci ocasu ostny ,které mohou mrsknutím ocasu "vystřelit". Je to podle vás možné???

S těni ostny je vůbec problém, letu brání každá zbytečná váha navíc...Mohl by to být například jeden ze znaků pohlavního dimorfizmu (projevující se například u haterií apod.)

• [smazaný]

Proč by nemohl mít oboje? A ještě bymě zajimalo kde přišel k těm rohum. ja bych je bral taky jako končetiny.

• [smazaný]

Flaiming:Jako treba že samička má míň natuněnej ocas než sameček???

Alastor:
Proč? Myslím že problém s létáním už jsem zmínil...

btw proč by to podle tebe mít měli? (a odpověz prosím nezaujatě )

• [smazaný]

Flaiming😛ro lepší ochranu pred neprateli..... A jak již Kitty zminila mohou byt i druhy ,které křídla nemají nebo je mají zakrsle. A takoví draci podle mě moc rychlií nejsou. Takže pro lov na dalku.

• [smazaný]

Nechci nějak odbihat od tema tu ,ale kes to všechno nastudovala???

o 4 dny později
  • [smazaný]

kitty jak velky byl Amargasaurus?

• [smazaný]

Kitty: Já se vyčerpal už na Pevnosti...
Ostnů ale co nejméně.
Pokud jde o ty výrůstky obratlů, tak vertikálně určitě. S horizontálním pohybem (což je poměrně nepostradatelná složka letu u křídel) je to už mnohem horší - hlavně kdyby tyto vznikly z více takovýchto výběžků (což by ostatně i musely)...

• [smazaný]

to je docela dost trochu vetsi ale na draky by to mohlo sedet i kdyz pravdepodobnejsi by bylo kdyby draci byly mensi nebo ne

• [smazaný]

jo vzdyt se mi take nelibi ta prdstava poku vim tak amargasaurus byl sauropod a pokud vim ti take byli nejmin inteligentni ze vsech dinosauru

• [smazaný]

Mulder: jo menší - jednak aby mohli létat (což je v podstatě základní definice) a druhak aby se uživili (a pokud možno i dnes).

• [smazaný]

jo ataky jejich vyvojova linie vede spis od malych dinosauru keri prezili velky tresk a byli z dinosauru take nejinteligentnejsi

• [smazaný]

presne ich koeficient Eq bol najvyssi zo vsetkych dinosaurov

• [smazaný]

ne jenom jsem to nekde cetl jenom nevim kde a proc myslis ze deinonychove a velociraptori lovili ve smeckach a dokazeli skvele taktizovat vzdyt to je velice silny projev inteligence

• [smazaný]

prepc precitaj si niekde o skupine dinosaurov Troodonti tak sa snad dozvies viac a aj ked su to len dohady tak si uvedom ze takmer vsetko na tejto stranke su len dohady ale u dnesnych zivocichov maju najvacsie Eq ludia potom simpanzy delfiny a tak dalej a medzi zvierata s najvyssim Eq patria aj vlci

• [smazaný]

myslim ze vedci by si nevymyslali vlastne hluposti ak by nemali aspon jeden dokaz ale netvrdim ze nemas pravdu len myslim ze to nieje az tak nedoveryhodne a to ze to su cicavce na veci nic nemeni po cicavcoch maju najvyssie eq vtaci a niektory ho maju dokonca vysssie a vies predsa co su vtaci

Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů