Ráda bych znala názor na jeden nápad, který jsem se rozhodla napsat. Začal jsem to psát po shlédnutí Avatara (jelikož mě díky tomu napadl začátek příběhu). Jde o kombinaci sci-fi a fantasy. Hlavní hrdina je na začátku příběhu ochrnutý. Ale dostane šanci na nový život. Před operací, která by mu měla vrátit pohyb, mu je řečeno, že laboratorní myši, na kterých se to zkoušelo, získaly po operaci zvláštní schopnosti. A tak se stane i u našeho hrdiny. Po celý příběh se snaží ovládnout své schopnosti a posléze je použít proti zlu. Na konci však zjistí, že to, co mu před operací řekli, je lež. Jediný důvod, proč má zvláštní schopnosti, je ta, že v to sám opravdu věřil. Aneb je to o tom, co dokáže pouhá víra a manipulace. (Sakra už zase to není dračí námět)
Potom bych chtěla znát názor na jednu povídku, kterou jsem napsala v třinácti, ale nemám ji kam nahrát a nechce se mi to tu zabírat čtyřstránkovým povídáním o pravěcích lidech.
btw: Pokud by to někoho zajímalo a nevšiml si toho, byl schválen text Mezi světlem a tmou (resp. úvod první dvě kapitoly).