Zrovna včera jsem dokončila svoji verzi Sisu 😃 na původním concept artu měla růžové ploutve tak jsem se inspirovala. Asi to zkusím ještě jednou podle finální její verze protože s touhle nejsem úplně spokojená, nicméně zatím takto 😃

• Uživatel Lili odpověděl na tento příspěvek.
  • Líbí se uživatelům Lili a Olafsonn

Slaya vau,to je krasne! Osobne sa mi aj ten prvy dizajn Sisu páči ale som rada,že vybrali ten nový lebo je taký jemný a sympatický.

o 16 dní později

Tak když ho mám na facebooku tak tu svou východní nudli šupnu i sem na info 😃 Nevím proč, ale strašně mě bavilo kreslit tu jeho hřívu 😃

o 23 dní později

Pokusil jsem se znova zpracovat obrázek původně z roku 2013 s pracovním názvem "nuda v práci".

o 14 dní později

Pro ty co mě nesledují na soc. sítích tak se pochlubím starším obrázkem - je to draw this in your style od úžasné Zyavery.

o 10 dní později

Moje část ACEO výměny s LadyFromEast. Tentokrát jsem si k ztvárnění vybrala její charakter jménem Adramus. Fešácký a správně zabarvený drak ;D

o měsíc později

Ahojte 🙂 tak po dlhej dobe zase niečo odomňa,aj keď toto je ešte z minulého roku. Commission pre Syceris na Flight Rising , jej bleskový primal skydancer!

o 3 měsíce později

Asi už jste si zvykli, že mé obrázky jsou dosti primitivní, ale malování mě stále baví, takže se pochlubím dalším kousekem z portfólia. Tentokrát se jedná o ilustraci k povídce Moon Raven.

o 9 dní později

Přes všechnu práci pro letošní Dračí kalendář jsem zatím nestihla zveřejnit svoji hotovou ilustraci. Mým příspěvkem na téma ročníku „Draci jako zvířata“ je motiv z Vojanových sadů v Praze, kde se setkávají místní pávi s poněkud větším konkurentem - s pávodrakem 💙

Určitě si prohlédněte celý kalendář DRACI 2022. Všichni ilustrátoři připravili úžasná díla a jako bonus v něm najdete i dvě strany navíc s originální karetní hrou 🙂

o 3 měsíce později

Zase jsem něco načmáral. S jakous takous pravidelností se snažím doplnit ilustracemi poněkud poskatastrofickou povídku Služba vlasti. Tohle je jeden z nejupatlanějších obrázků, který jsem zatím udělal. (Originál je zoufale doškrabaný tužkou a domuchlaný gumou, jak jsem tu tužku zase zuřivě mazal.)

Olafsonn Super, za me by ses tim mohl z fleku zivit 🙂 I kdyz si nejsem jisty, jestli se tim jde dost dobre uzivit.

• Uživatel Olafsonn odpověděl na tento příspěvek.
          o 9 dní později

Nějaké fan arty - aneb další do sbírky filmových dráčků: Haku a Charizard

o 20 dní později

Síce toto nie je obrázok odomňa ale je kreslený pre mňa. Chcela som sa trochu pochváliť touto nádhernou ikonkou,ktorú pre mňa urobila Shinerai ako prekvapenie :3 !

o měsíc později

U příležitosti dokončení všech ilustrací k povídce Služba vlasti sem dávám tu, která je asi nejzdařilejší.

o 3 měsíce později
          o 4 měsíce později

Je nejvyšší čas zveřejnit svoji ilustraci pro nový Dračí kalendář 2023! Tématem už pátého ročníku jsou "Draci a jejich poklady". Tentokrát jsem se rozhodla pro opravdu roztomilý zimní motiv s dračicí ochránkyní, která se stará o toulavé kočky a plete jim barevné svetry, aby jim nebyla zima 🐱🧶

Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů