Samantha Viděl jsem to na deviantu. Je to takový krásný zimní obrázek 🙂
Ten Dragartin ovšem víc odpovídá realitě :/

ahojte, už prešla veľmi dlha doba od môjho posledného príspevku v galérii. Tak som si povedala prečo nepridať niečo aktuálne z mojej tvorby c: Inšpirovala som sa rybičkami nazývané ako Bojovnice pestré 🙂
Pre zaujímavosť koho by zaujímal softvér, v ktorom som pracovala, tak je to Procreate určený pre Apple iPady. Musím povedať že tej kúpy neľutujem 😀

• Uživatel Slaya odpověděl na tento příspěvek.
  • Líbí se uživatelům Fey, Lili, Malcress a 5 dalších

Bluerrion Hehe, zrovna mám rozpacovaný obrázek taktéž s dráčkem inspirovaným tou samou rybičkou 😃

o 9 dní později

Dva mí digitální šupináči, aneb jak teď tvořím a kam má tvorba momentálně směřuje 🙂

o 8 dní později

Zdravím tvořivcové potvory! Mám dotaz na všechny, co kreslí v digitálu a používají nějaké produkty od Wacomu. 🙂 V příštím měsíci budu přebírat správu sociálních sítí české pobočky Wacom a v podstatě od nuly tam budovat hezké místo pro všechny kreativce, plánuji podporu českých kreslířů, soutěže, tipy triky, a tak podobně. Pokud byste měl někdo zájem se na tom podílet, budu moc ráda, když mi dáte vědět. 🙂 Minimálně zpočátku budu teda vše konzultovat s "těma nahoře", ale bylo by hrozně fajn navázat nějakou spolupráci.

I třeba pokud nekreslíte zrovna na Wacomu, ale zajímá vás obecně digi tvorba, můžete tam už teď hodit follow, rypáček ocení. 😃

Grees To zní skvěle, gratuluji k takové příležitosti! 🙂 Sama používám svůj Intuos pro jak na 2D, tak i 3D tvorbu, takže bych se moc ráda dozvěděla víc 🙂

• Líbí se uživateli Grees.
      o 6 dní později

Ahoj, nevím jestli to sem patří, ale asi jo. Nejprve chci říct, že všichni kdo sem dáváte svou tvorbu tak jste užasní a skutečně máte dar od boha. A teď to důležíte. Mám v plánu vydávat vlastni knihu. Má tu někdo zkušenosti s navrhováním obálky?

• Líbí se uživateli Slaya.

Moje část ACEO výměny s Woodenbullet. Její drakovlčí charakter Wooden. Docela děsivé stvoření se zajímavým designem!

Anthro dračia kráska Ruby pre môjho častého zákazníka na DA :3

o 19 dní později

Hneď,ako som videla Sisu v trailery som vedela,že to bude moja šálka čaju :3 Film sa stal ľahko mojím top a tu sú hneď dva speedpainty Sisu odomňa 😃!

Zrovna včera jsem dokončila svoji verzi Sisu 😃 na původním concept artu měla růžové ploutve tak jsem se inspirovala. Asi to zkusím ještě jednou podle finální její verze protože s touhle nejsem úplně spokojená, nicméně zatím takto 😃

• Uživatel Lili odpověděl na tento příspěvek.
        • Líbí se uživatelům Lili a Olafsonn

Slaya vau,to je krasne! Osobne sa mi aj ten prvy dizajn Sisu páči ale som rada,že vybrali ten nový lebo je taký jemný a sympatický.

o 16 dní později

Tak když ho mám na facebooku tak tu svou východní nudli šupnu i sem na info 😃 Nevím proč, ale strašně mě bavilo kreslit tu jeho hřívu 😃

o 23 dní později

Pokusil jsem se znova zpracovat obrázek původně z roku 2013 s pracovním názvem "nuda v práci".

o 14 dní později

Pro ty co mě nesledují na soc. sítích tak se pochlubím starším obrázkem - je to draw this in your style od úžasné Zyavery.

o 10 dní později

Moje část ACEO výměny s LadyFromEast. Tentokrát jsem si k ztvárnění vybrala její charakter jménem Adramus. Fešácký a správně zabarvený drak ;D

o měsíc později

Ahojte 🙂 tak po dlhej dobe zase niečo odomňa,aj keď toto je ešte z minulého roku. Commission pre Syceris na Flight Rising , jej bleskový primal skydancer!

o 3 měsíce později

Asi už jste si zvykli, že mé obrázky jsou dosti primitivní, ale malování mě stále baví, takže se pochlubím dalším kousekem z portfólia. Tentokrát se jedná o ilustraci k povídce Moon Raven.

Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů