Tvorba místních tvořivých potvor
ahojte, už prešla veľmi dlha doba od môjho posledného príspevku v galérii. Tak som si povedala prečo nepridať niečo aktuálne z mojej tvorby c: Inšpirovala som sa rybičkami nazývané ako Bojovnice pestré
Pre zaujímavosť koho by zaujímal softvér, v ktorom som pracovala, tak je to Procreate určený pre Apple iPady. Musím povedať že tej kúpy neľutujem
Zdravím tvořivcové potvory! Mám dotaz na všechny, co kreslí v digitálu a používají nějaké produkty od Wacomu. V příštím měsíci budu přebírat správu sociálních sítí české pobočky Wacom a v podstatě od nuly tam budovat hezké místo pro všechny kreativce, plánuji podporu českých kreslířů, soutěže, tipy triky, a tak podobně. Pokud byste měl někdo zájem se na tom podílet, budu moc ráda, když mi dáte vědět.
Minimálně zpočátku budu teda vše konzultovat s "těma nahoře", ale bylo by hrozně fajn navázat nějakou spolupráci.
I třeba pokud nekreslíte zrovna na Wacomu, ale zajímá vás obecně digi tvorba, můžete tam už teď hodit follow, rypáček ocení.
Ahoj, nevím jestli to sem patří, ale asi jo. Nejprve chci říct, že všichni kdo sem dáváte svou tvorbu tak jste užasní a skutečně máte dar od boha. A teď to důležíte. Mám v plánu vydávat vlastni knihu. Má tu někdo zkušenosti s navrhováním obálky?
- Upraveno