Olafsonn Mazlíčci Povídka vznikla někdy začátkem toku 2013 a byla první z uveřejněných na stránce Dračího světa. Tehdy jsem ještě netušil, že je to zárodek celé knížky, která vyšla od tři roky později pod názvem Chuť dračího života. Rozsah povídky 1nms. mazlicci.pdf431kB * _Líbí? Pokračuj dále na Rodinná idylka a Velký nákup
Olafsonn Z deníku dračice Série sedmi črtů ze života dračice, která si neděla s ničím hlavu. Není to však tím, že by byla tak nad věcí, jako spíš tím, že svou hlavu prostě neumí použít. Rozsah povídek je okolo 2nms. z-deniku-dracice-1.pdf143kB z-deniku-dracice-2.pdf255kB z-deniku-dracice-3.pdf158kB z-deniku-dracice-4.pdf294kB z-deniku-dracice-5.pdf417kB z-deniku-dracice-6.pdf514kB z-deniku-dracice-7.pdf322kB
Flaiming Tak koukám, že máš ty povídky takové jednohubky 🙂 Já ji nejdřív ani nerozklikl, protože jsme si říkal, jestli to mám čas číst. Kdyžtak tam příště připiš počet A4, co to má, ať hned vím 🙂
Olafsonn Flaiming Textová internetová tvorba má podle mě své specifika. Jedním z nich je délka, která by neměla být moc dlouhá. Navíc tyhle povídky vznikaly v době, kdy jsme toho potřeboval moc sdělit, takže jsem se s tím moc nemazlil. 🙂 Formu tohodle fóra budu asi ještě nějakou dobu ladit. Pořád jsem se ještě nerozhodl, jak by to melo přesně vypadat, jak tu povídky budu řadit a jakou tomu dám štábní kulturu. Takže budu asi trochu zkoušet.
Olafsonn Jak jsem se k těm povídkám zase vrátil, tak tam nacházím chyby a mraky nesmyslů v textu. Asi to bude chtít nějakou revizi. Ach jo!
Olafsonn Potosa Soubor krátkých povídek o draku, který se velice často nudí v práci. Povídky mají rozsah okolo 2nms. o-doprave.pdf291kB o-numerologii.pdf320kB o-pohalvni-pritazlivosti.pdf240kB o-koureni.pdf294kB o-bohovi.pdf328kB o-nebeskych-znamenich.pdf311kB o-vegetarianstvii.pdf265kB - Potosa on-line.
Olafsonn Loupežník a drak Poněkud vážněji laděná povídka inspirovaná méně známou pověstí o propasti Macoše. Rozsah textu 7nms. loupeznik-a-drak.pdf590kB
Dreit Souhlas s Flaimem, ty povídky Z deníku dračice jsou....já si nemůžu pomoc, to je tak blbý až je to dobrý 😃 Achjo, já chci další! edit: tak jsem projel i ty pracovní povídky, to je krása <3
Olafsonn Rodinná idylka Povídka o celkem obyčejné rodince s neobyčejnou maminkou. Kousek a zároveň první kapitola mého zatím nejrozsáhlejšího díla, které vyšlo i knižně pod názvem Chuť dračího života. rodinna-idylka.pdf640kB Rozsah 15 nms. Rodinná idylka on-line
Olafsonn Velký nákup Další z povídek ze série Chuť dračího života. velky-nakup.pdf356kB Rozsah 10 nms. Velký nákum on-line
Olafsonn Dan Taková trochu morbidní záležitost. Ani nevím, co mě to napadlo, raději píšu povídky veselé. dan.pdf166kB Rozsah 3 nms. Dan on-line
Akor Olafsonn (Dan) Sice pravda trochu morbidní povídka ,ale zakončená příběhem zrození, do nového a jistě mnohem lepšího světa.
ArgusZmey zo zvedavosti som si prečital poviedku O vegetariánstvii, a to je tak perfektne 😃 dobre som sa zabavil. Mohlo to byť kludne dlhšie.
Akor Olafsonn Pravda není tam řešeno jaký ten druhý svět je, ale sou v něm draci takže musí být super.
Olafsonn Zrození draka Tahle povídka měla být spíš na začátku tohoto seznamu, ale já sem texty nedávám chronologicky, takže jsem ji zpracoval až teď. Pojednává nadnesenou formou o tom, proč a za jakých okolností jsem začal psát. zrozeni-draka.pdf265kB Rozsah 4 nms.