[smazaný] vlknaros.wz.cz/ To je moje internetová stránka 2hodiny práce. Dal jsem tam odkaz na Draci.info tak doufám že to nevadí.
[smazaný] www.gothicz.net Stále tam přibívá spusta povídek a v mnoha lovíte draky,atd. Nikdy neškodí si něco pročíst.
[smazaný] Ani nemůže..musíš si v adresovém řádku odmazat jedno http://....je tam totiž dvakrát. BTW když píšete adresu tak http:// neuvádějte..přídává se automaticky a je tam pak dvakrát a nefunguje to!
[smazaný] Juj..ply?oví draci konečně objeveni..bohu?el v zahraničí, ale mo?ná se podaří zorganizovat dovoz ve spolupráci s Furry.cz. Kdo má zájem koukněte na www.stuffedlegends.com/ Jsou tam i jiná zvířátka a tvoři např. grifin, jednoro?ci a dal?í
Trin www.dracos.org Hafo hezky roztříděných obrázků...ale musíte mít nainstalovanou nějakou Javu či co...naštěstí je tam volba non Java verze
[smazaný] Dumbo: No levný nejsou no...ale co má? dneska levnýho Mů?eme bejt rádi, ?e se ply?ovým drakem někdo vůbec začal zabejvat.
Dragarta Co?e ply?oví draci ?e nejsou???Blbost...já mám dva a jsem spokojená:-)) Jeden modrý vět?í roztomiý soptík s pidi křidýlkama(Se to paaak spí:-)) A druhý malý zelený s vykulenýma bulvama:-))) Jo Flaime a ten modrej je z Frýdecko-Místeckýho Tesca:-))))
[smazaný] Dumbo: No...asi tak nějak. Já bych se tím nenechal vyprudit...ten asi opravdu viděl draka leda z rychlíku
Dragarta Jé promin Kitty...snad jsem se Tě nedotkla....já jsem první chtěla sem dát foto at se to pozná ví?...
[smazaný] Jé, já chci taky ply?ovího duáčka! Niki má jednoho asi tak dva metri dlouhýho ply?ovího a je Ú?ASNEJ.
[smazaný] No pokuď by stačili cínoví tak těch máme hafo různých velikostí (ale spinkat se s nima nedá). www.eshop.dracodex.net
Trin S politiky do řiti, tohle je ta nej kravina co jsem za poslední 3 roky viděla Ale někde v Německu jsem viděla značku zákaz draků (silueta draka červeně pře?krknutá).....
Motig C...c..c...c.cccooooo?eeeeeee???????????????????????????????????? CO - TO - JE??? Jakej mělo vůbec význam pro někoho napsat tohlento??? Petici na nás? Je to dost hnusná provokace, ale bylo to my?leno proti Infu nebo ne?