[smazaný] Ještě dodatek k případu "Horké Doktorky"..ta na to de zvostra.. "Je to sice od nich docela sobecké,ale to co mají na svých stránkách mají zakódované a nelze to stáhnout...Už sem na takové stránky narazila dřív,ale naučila sem se to obcházet,ovšem na těhlech stránkách je těch obrázků tolik,že by mi jen zbytečně zabraly místo v paměti mého PC....Proto nebudu taky sobecká a dám vám adresy...(jsou zde dokonce i ty které se mi podařilo pirátsky stáhnout...) Tak to je hustý takhle se k tomu přiznat
Flaiming Tak to už je i na mě moc...To už fakt přehání!!! Nicméně úplně naplno ji napadnout nemůžu, já se taky všech autorů neptal jestli tu můžu uveřejnit jejich obrázky :] (v galerii) Ale aspoň za zdejší tvorbu dostane co proto 😉 (pokud najdu jeji email...)
[smazaný] No..jak tak koukám na její zdroják..tak skoro všechny barevný a čínský draky linkuje z draci.info a nejsme koukám sami. Drakověda je zase pro změnu tahaná odjinud a místo některejch obrázků (Dračí srdce) je reklama...asi už to někoho taky přestalo bavit
[smazaný] AKoze to bola fakt sila co spravila nechapem ako si to mohla dovolit trebalo bi jej dat zaviucenou
Briny Flaimingu😮D KUD JSEM TO VZALA. Hledala jsme na internetu dračí obrázky a našla jsem tu andresu. Já asi budu nechápavá, ale nedochází mi o co tu jde?
Briny Počkat. vy si myslíte, že to je můj Blog. LOL. Já bych nevytvořila ani ň natož internetovou stránku. PS: Nechcete měc někdo zaškolit? Co je to zalinkované obrázky?
[smazaný] Briny: Přesně tak ! Nebýt tebe, tak kdoví kde všude by naše obrázky skončily a kdo by se s nima chlubil! Je dobře, že jsi na ní byť nevědomky upozornila
Motig Měly by zůstávat jenom na Dracim Infu. Maximálně si někdo může zveřejňovat svoje obrázky na svejch stránkách ale někoho jiného jen na požádání autora....a myslim si, že kdyby tu někdo někoho požádal o zveřejnění jeho obrázku na jinym webu, tak by to každej odmítl (já teda určitě )
[smazaný] Motig: jj tak nějak. Každopádně když už, tak nikoho myslím neubude napsat "autor XY" nebo něco ve smyslu, že na obrázku je nějaký podpis autora...prostě aby bylo jasné, že to není jeho práce
Flaiming akorát...Jak to že je ten blog najednou zrušený? Podle toho kolik si s tím dala (i tak) práce bych řekl že to neshodila kvůli studu jak to zkopírovala...Nevíte o tom někdo něco, případně nemá v tom tady někdo pařáty?
[smazaný] Já ne...ale jsem rád, že je to dole Taky mě to překvapilo a myslel jsem, že jsi ji domluvil ty Flaime.
Motig Dračí skleněné věcičky www.glassdragonshop.com/products/dragons/index.html Mě se nejvíc líbí to zrcadlo ale 72 dolarů...