[smazaný] Teda já se u toho bavil, vy se necháte vyprovokovat takovou blbostí...a? mu drak ?lápne do úsměvu tak bude čubrnět
Jantara Ten ho ani neviděl.......ten sly?el leda tak od někoho, ?e drak existuje a hned musel napsat článek.....to je hrůza......
Dragarta Nejni to sice dračí web...ale koukněte se na www.dogenzen.net na přečtení doporučuji jen asi dva odstavce
Flaiming Dragarta: Tyyjo, jak ses k tomu dostala :o)) To je opravdu zajimave ze je tam zrovna tohle...
Chir draci-online.wz.cz tak do tohohle sem tam něco napišu ale ,což mě potěšilo, mě dal ten hlavní autor do autorů a navíc sem dostala aj administraci Ale je to novy takže je tam jen par povidek a galerie se tam nekdy ted bude davat..jj a je to tam blby vtom že se nejdřiv musi regnout a pak se dostanete ktomu hlavnimu....
Neinka sice to neni draci web ale proste ho sem musim dat je to ta nejhezci stranka s vlkodlaky a vlky ..par draku se tam taky najde🙂 www.goldenwolfen.com
Trin www.freedragonpictures.com/ Docela hezká stránka o dracích... www.ambersdragonlair.com/ Hafo dračího všeho
[smazaný] http://forum-vlk.wz.cz/phpBB2/index.php Forum vlka Narose Tak,zde na této adrese je forum o vlcích i o dracích,přeji hezké psaní
[smazaný] Tak nevím, jestli to tu náhodou už nebylo, ale je tam toho ke stažení ohromné množství kylyria.ezthemes.com/pcenhance/spotlight.phtml?dragon ...Dračí skiny na ICQ, Winamp, Tapety, kurzory, ikony...vše v download. Ale bacha ať si nezaplácáte komp
Dragarta www.bluemoondragoncreations.com/sculptures.htm Moc artu tam sice není, ale třeba je tam pár docela hezkých dračích sošek podomácku vyrobených