Id: A prorok promluvil...
V podstatě máš pravdu. Draků je málo a my bychom měli být rádi, že profitux zálibu o ně rozšiřuje- tím že jsou teď takové stránky dvě se také zdvojnásobila šance, že nějaký zatoulaný dráček (ať už o svém dračím zájmu ví, nebo ještě ne) na stránky narazí.
Tak trochu mě občas štvou obě stránky a obě v jistých ohledech miluju. Musím uznat, že v poslední době se věnuju víc infu. A už to tak nejspíš zůstane- tady jsem začínala, tady jsem si zvykala a tady jsem si i našla své nejbližší. Ale na profituxu je spousta dalších dráčků (a jiných tvorů), kteří to tam považují za svůj domov a mají to tam velmi rádi. A to už je samo o sobě důkaz, že to není nějaký hloupí web.
Když jsem tam přišla, bylo mi jasné, že je to okopírované info. Prostě tam bylo všechno stejné, až na design. Mě víc vyhovuje tenhle, protože jsem nikdy nebyla ten typ co miluje temnotu, gothic... já jsem spíš tropický dráček, miluju slunce, barvy, světlo.... a myslím, že Olven vystihla krásu dračí říše. Na druhou stranu jsou draci různí. Spoustě se líbí naopak tamější design, většina jsou s ním tak nějak spojená. Abych se k tomu vrátila... zezačátku to bylo zkopírované info. Ale postupem času se to začalo měnit. Ti co jsou tam i tady to vědí- už je to prostě o něčem jiném.
Navíc každá stránka nabízí něco jiného. Profitux je spíše zaměřený na rolleplay. Můžete si tam vybít tu svou dračí duši, vyřádit se, prožívat jiný život.
Tady je to s rolleplay trochu jinak (je to možné až s Dračím přístupem a jsou tu jen dvě fora), ale dá se tu skvěle diskutovat. Zde je to hlavně o vědecké a filozofické stránce, je tu možnost prozkoumat drakovědu. Jsou tu tvorové, s kterými si můžete moudřejším a snad i odbornějším způsobem vyměňovat myšlenky. Bohužel, na profituxu jsem nikdy nezažila opravdovou diskuzi.
Každý z webů má něco jiného, a tak si může dráček vybrat ze svých požadavků- jestli si chce hrát a znovu žít, nebo spíše studovat...