Flaiming Draci anatomie ve 3D...dost dobre 🙂 http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?p=320463
Shillyian Flaiming: Prepáč Flaim, ale trochu ma to vzalo keď niekdo zaobchádza s drakmi ako s kuracím masom v obchode. Jednoducho s tím nesúhlasím.
Shillyian Dragarta: Aaach Draco zasnený pohľad, prvý drak, ktorého som videl. Najlepší film o drakoch aký som zatiaľ videl.
[smazaný] musím říct že ten první je starí toho si nevšímejte je zahozen anovější jo to je moje dětská jeskyně prožívání dětství🙂 a adminka pod adminka to není nic než starí 😃
Albion Dragarta: wow moc pekne uz jen ten uvod je paradni ted uz mas i profesionalni stranky tak jen hrrr do sveta
Narivarnee Dragarta: * Ma pootevrenou celist a doslova cumi na tu nadheru....* Wow... to se mi liiiiiibiii .... ten je povedenej..
Lili Dragarta:úžasné,naozaj si myslím že tam nieje žiadna chybička...nemá slov...a tá hýbajúca sa horiaca hriva na tom hornom obrázku-krásne...chválim tú stránku,rozmýšlam že si tú svoju zruším,nieje nič oproti tvojej profesionálnej
Neriel To Dragarta:nááádhera,ty stránky se fakt povedly🙂sqely provedeni a nadherny obrazky>prrroste superrrr🙂
Arrow Dragarta: máš to tam opravdu pěkný. Pojatý ve velkým stylu. Ten tvůj zářivý úsměv s plameny v pozadí hned na úvod - hodně působivé Ale nepodařilo se mi spamovat tvou návštěvní knihu
Phasianidae Arrow: Mohu vedet presne, jak? -> viz. vzkazy 😉 EDIT: Jo, ten antispam je jen ano/ne, coz neni tak zrejme, bych mel napravit mozna XD
Arrow aháá: "odpovědi na otázky jsou jen ano/ne" Takže pokud jsem na otázku "hlídají draci poklady?" odpověděl možná, tak byl můj příspěvek smazán jako spam!
Phasianidae Nojo XD Ono by se Ti melo oznacit policko, co mas spatne cervene - ale pravda, uznavam, nikde se nepise uspesne odeslano/neodeslano, nejak jsem predpokladal, ze je to videt, holt delam hry a ne weby sype si popel na hlavu