WillBlack Flaiming: ja se jen ptal, ja na to narazil kdyz jsem hledal neco uplne jineho a odkazy moc nesleduju 😉
Adomes http://eldar.cz/kangaroo/studna/ - není to zrovna dračí, ale zaujalo mně to celkem a má to dračí název a jsou tam některá zajímavá témata...
Shillyian nie ze by sa mi tu nepacilo, je to tu super, aj draci a ine bytosti su super ale ma stve ze aj slovensky narod nema svoju stranku a slovenskych drakov je hrooooozne ale hroooozne málo
Saphi No, tak jsme si je pod kridla vzali my 😉 draci z infa 🙂 a myslim, ze se tu nedelaji rozdily CR / SK
Shillyian ja viem, ze sa tu nerobia rozdiely, ale sak co ked slovaci nepoznaju kuzlo drakov ich problem, aj ked je tu malo slovakov, ale aspon ze je tu vela dracich priaznivcov
[smazaný] Nj...já jsem tam vlastně nějakou dobu byla přihlášená, ale pak jsem na to na delší dobu zapomněla...a dneska jsem se chtěla přihlásit a zjistila jsem, že mě vyhodili Ani na mail mi to poslat nemohli
[smazaný] Chech...na infu už jsem byla dávno předtím, ale aspoň informovat o mém vyhazovu mně mohli... No což...info je tisíckrát lepší
Dragarta nenapadne otre z tesaku zbytky krve pche takove pomluvy No ja jsem si kdysi procitala knihu, tam se semtam neco zajimaveho objevi asi