girappawt Katharine: Mne sa z celého filmu najviac páči Zafira. No fakt tam nieje nič lebšie. Aspoň ja tam nič lebšie nevidím!
Alfirin No ale musíš uznat, že byla rozhodně roztomilá... a nezaujatému divákovi musela připadat skvělá...
[smazaný] Nezaujatému divákovi možná. Ale někomu, komu se líbí DRACI, rozhodně ne. Ptotože tamto se ani za draka nedalo považovat.....
Alfirin Draků jsou ale spousty druhů...klidně může být takovej druh jako Safira. Když může být čičidrak(nic ve zlém, Dra) tak proč by nemohla Safira být taková jaká je...
Agara Me se Safita líbila ve filmu. Máte pravdu ta knižkní by měla jít Palencara žalovat za urážku oobnosti. Ale ve filmu mi přišlo třeba peří jako dobrý nápad.
Renendaen Jediná doba kdy Saphira vypadala ve filmu alespon trochu jako drak bylo když jí nasadili to brnění - tak se mi moooc líbila ale jinak ne-e-e
Dragarta Heh kdo ma neco proti peri bude mit co delat se mnou Tss na kridlech stejne brneni nemela😛 😉
Dragarta Jo tak xichtik to joo....ten neni sice psi,ale opici Ale proti peri teda ne😃 pans si dokazu predstvit jak by tidle animatori zvladli podelat blany a prsty na kridlech😃
[smazaný] Znovu to opakuji: Proti vaší představivosti nic nemám Leckdy i ostatní draky obdivuju, co si dokážou vymyslet. I já občas ulítávám. Ale to je vedlejší.... Ale v knížce bylo na každé druhé stránce psaný o Safiřině bláně na křídlech!
[smazaný] Ano, Skadi. Safria měla šupiny. Přece si o ně Eragon rozedřel nohy, když ho unesla do Dračích hor.