[smazaný] Tak ten zelenej, co se vylíhne, bude Smaragdos a na Vroengardu bude zalezlá nějaká divoká dračice Smaragda, noooo
Abraxas Divoci draci byli urcite dost chytri na to, aby se schovali. Podla mne jen cekaj, az budebezpecny se vratit
Renendaen Hlavně si jen obtížně dovedu představit jak by Galbatorix + 13 dalších jezdců svedli je všechny vyvraždit obzvlášť když neznají ani celou Alagaesii
Renendaen klíďo kamkoliv - myslím že by se mohli ukrývat i v Du Weldenvarden nebo dokonce i v Dračích horách - ani jedno není dost probádané území
[smazaný] Já už si ten Eldest vážně moc nepamatuju, musím znovu přečíst Tak mě napadá.... Kde vlastně 'bydlí' urgalové???
Renendaen Kath: no jasně jak v naší "mini zoo" což (trochu OT) nwm spíš si myslím (doufám!!) že se objeví divocí draci
[smazaný] Dračice, co se vydává za draka? LOL.... Nebo to je ta Galbatorixova temná magie. Ukradl dračici a vyčaroval z ní zlýho draka....
girappawt Saeros: To by ho asi zabilo nemysíš? Vyčarovť život! Si len spomeň ako sa Eragon pokúšal premeniť hlinu na vodu a takmer ho to zabilo!
Dragarta Video asi s nejlepsi casti Safci - vylihnuti, a nejpodivnejsi - rust. Ale musim rict, ze nevidet film a videt jen tohle video jako nejaky celek....vypada to i docela hezky a ma to co do sebe😉 http://youtube.com/watch?v=UAiPanLlqmA