Draconniss Alfirin: se nediv ze tam obcas nejaka ta chyba je. vzdyt to zacal psat v 15 nebo v kolika letech ne
Katharine he, v abicku psali (nevim teda, jestli je to spolehlivej zdroj) ze Ch. Paolini je barvoslepej a vidi svet v odstinech modre. To by vysvetlovalo sedobiloruzovou Saphiru, modrej "rubin" na Zar'rocu, a Aryu-bloncku, nemyslite...
Katharine Ja sem mluvila jen o barvach A rozhodne to neomlouvam. Jen se snazim prijit na to, proc dovolil ten film tagle po**** Btw, k tem kridlum, treba trpi i "drakosleposti"
Chir hele mohla dopadnout ještě hůř, vždyťi ji dělali podle nákresu a popisu. Mohla vypadat jak zvětšená ještěrka s přilepenými křídly.
Harny To ze Saphira vypada tak jak vypada je sposobene tym ze Paolini nehcal filmarom tak povediac volen ruky. Davnejsie som niekde cital ze na film skoro vobec nedohliadal (preco, to neviem)
Alfirin Draconniss:Jo, já to chápu...to že to napsal v 15 je dost dobrý, to by asi dokázal málokdo... To ze mě asi mluví takové celkové zklamání z těch filmových záběrů..ale třeba to jako celek nebude vypadat zas tak hrozně..když pomineme detaily, které jsou sice podstatné, ale snad to nějak přežijem...jenom doufám, že nějak nezmrší děj... btw: tady přikládám odkaz, aby jste si udělali představu, o jakou nádhernou barvu jsme přišli, když Safiru udělali šedou...http://www.csga.wz.cz/msafir.html
Chaos Alfirin: Podle traileru, zmrsi i dej...je tam zaber, jak leti Eragon na Safire a ta chrli ohen, ale v knize nic takoveho nebylo
Alfirin Jj, nebylo...Safira chrlila oheň poprvé v okamžiku, kdy na ní letěla Arya...dřív ne...No ale ještě pořád ve mě převládá optimismus a naděje, ža až se to všehno spojí dohromady, bude z toho alespoň něco ucházejícího...
Alfirin Chaosi, musíš to v sobě najít! Takové to odhodlání a víru! Vidět všechno lepší, než to je....U mě to tak funguje a žije se mi s tím skvěle A proto neházím ten film do žita ještě dřív, než ho uvidím celý
Alfirin ?Muhehe, já jsem jich viděla několi, ale tak strašný mi to nepřišlo....ale za to asi můjže ten můj přehnaný optimismus
[smazaný] Hmm, ale vždyť já jsem viděla nějaký článek o Eragonovi v nějakém cinema časopise a tam byla Safira modrá... já jsem z tho jelen...
Quinefer No jak tak koukám zdrbává se tady už celkem dlouho... Ne že bych byla proti bo ji udělali špatně.
Harny mozno animaciu Saphiry prezenu este cez modry filter, kto vie Podla mna nebude mat taku tu sedu farbu ako v ukazkach, i hope so