[smazaný] A co vlastně říkáš na tu hru, která se připravuje?? Já narazil jen na screeny... a raději ani nedomýšlím... Už mě maximálně prudilo, že má být podle filmu.. to znamené, že Eragon vypadá jak ten přiteplenej.. pardon za výraz...
Chaos EQUUD: COZE?!? Tak to to radsi nebudu ani stahovat...to uz si poridim nejakou lepsi hru... Do kina na to jdu jen proto, ze si to neplatim sam
[smazaný] Jo vřele doporuřuju hru Drakan... je z roku 98 ale má i tak nádherné zpracování draka a hlavně je úžasný to, že ten drak není dopravní prostředek, ale je tam ukázán jako skutečný přítel. Mě se ta hra strašně líbila.
Chaos EQUUD: Ja hral The I of the Dragon...taky pekna gameska...muzes si tam volne litat po mape a metat kouzla a ohen...samozrejme i kdyz je tam i led a kyselina...zalezi na drakovi, ktereho si vyberes
[smazaný] Jo to myslím taky znám. Šak v Drakanu máš taky supr boje. Létáš na drakovy s hrdinkou a bojuješ.. nebo jdeš po zemi a on na tebe dohlíží ze vzduchu, hlásí co vidí, a pomáhá ze shora když bojuješ dole sám. Na tu dobu mi ta hra přišla fakt dobrá a grafika tam pořád je koukatelná.
[smazaný] Jo tak Gothic.. no dvojku mám origoš a trojku zatím nehraju... Ale zahraju si ji jakmile to půjde, Teˇ%d by mi ji komp asi nespustil, ale někdy za měsíc plánuju novou grafiku. už mám vyhlídlou asi 512MB za 10 000 až 15... je to větší investice, alezase na delší dobu..
Chaos EQUUD: A to se vyplati Me otec slibuje novej vnitrek...pristi rok to pry sezene...tak uvidime rikal minimalne 40 000
[smazaný] Už se dělají i 1GB grafiky, ale ještě se nevyplatí je kupovat na hry, jsou víceméně jen málo testované a ještě nedoladěné. I když osobně přemýšlím o jedné 768MB grafice, která má už podporu pro Direct X 10 což se do her ještě nedává.
Dragarta To vadi No nevim co resite...teda aspon ja s telepatickou mluvou Saphiry pocitala od zacatku
Neinka jasne ze jsem myslela telepatickou mluvu tss tsssale proste v traileru nebylo od Safiry "slyset" jakekoli slovo tak se trochu bpjim
[smazaný] EQUUD: nač si kupovat gigovku to si radši koupím 2x512 a desku s upravenejma slotama .ale stějně to nevyužiješ protože hry dělaný v NextGen enginu přijdou až příští rok ..škoda že v tom enginu není dělanej i eragon
Chir ... hrála v "Nepřítel před Branami", "Konstantin" a nejznámější je z "Mumie" a "Mumie se Vrací" Rachel Wiesz alias Saphira a ehm ještě to tu trošku zaspamuju :oP http://chirchi.ceskyblog.cz/galerie/eragon-anebo-neco-uplne-jineho-2/ (pár základních informací a hromady chyb, ale ty prosím neberte vážně)
[smazaný] Argetlam: Asi jsi mě nepochopil, já totiž psal, že si právě gigovku kupovat nechci protože se to ještě nevyplatí a navíc ještě nejsou úplně sto pro doladěný.
Alfirin Včera jsem si znova přečetla Eragona a zjistila jsem, že mě to už tolika nenadchlo, jako předtím. Mnohem víc jsem si všímala různých chyb a taky toho, že se tam místy docela opakují slova A některé části mi přišly docela zdlouhavé...tak nevím no... Ale do kina jsem stále jěště odhodlaná jít..
Harny Alfirin: ja som cital 2x aj Eragona aj Eldest, chyby tam mozno su ale aj tak su to pre mna uplne super knihy, treba to brat z tej lepsej stranky