Alfirin Hm..je to pravděpodobnejší, ale Paolini si může vymyslet cokoliv. Možná se objeví ještě někdo úplně jinej...
[smazaný] Hele Nakonec to Dopade Tak že ot bude Safira a Glaedr..a pjdem si všichni Bodnout ...jenže zase taky je pořád ve hře to poslední vejce že ??
[smazaný] drag prej chce psat priběhy jinejch postav z trilogie takže třeba pribeh groma pribeh nasuady galbatorixe atd...
Sigmar Paolini ma tuny možností... třeba by mohl psát o minulosti-válce elfíků s drakama ,to by bylo aspoň zajímavé čtení😉
[smazaný] K těm dvojicím...Já myslím že Arya a Eragon spolu budou. vzpomeňte na první díl, na tu vštbuco dělala Angela. A Safira? Mno...těžko říct...ale opravdu, třeba to poslední vejce...
Dragarta Tak to vypadá že má teorie se vyplní!! Obálka Empire bude zelená a na ní drak dívající se doprava ( zdroj Eragon fanklub z Deviantartu). Bude to hezká série RGB
[smazaný] No vidis ja sem si to myslela!(teda ze to bude zeleny) Drag, nechces sem dat odkaz s vobrazkem? Jo a vsimli ste si, ze se kazdej drak diva jinam?(Safira doleva, Trn rovne a ted ten zelenej doprava...)
Dragarta To byla jen zmínka..obálku jsem ještě nikde nenašla.. Ale vůbec zajímavé kresby např Arya:www.deviantart.com/deviation/28416042/
Dragarta yop to máš recht...jen jde o to že jsem ji ještě nakreslenou neviděla Někdy mi to přijde že spíš autor nejdřív něco nakreslí a pak až ho napadne že by to mohlo být to, či ono
[smazaný] eeeeeeee ta se mi moc nelibi... Pripada mi takova moc "chlapska"... a i ten xichtik je takovej moc tvrdej a chlapskej.. a to vobleceni je jak ze soucasnosti...
[smazaný] no presne muj nazor, ja ji taky nakreslila, jenomze mi blbne skener tagze se potento toto...
Trin No mě vůbec dělá problém si postavy z Eragona představit, protože ilustrace jaksi nejsou...je to škoda, protože tím trochu ochabuje celkový dojem a atmosféra...