[smazaný] juj nasek sem fakt krutej web na ten film ale pozor dlouho se to nacita ale myslim si že to muselo dat prace tady
Dragarta Ale vubec to ma Paolini skvele vymysleny.... Eragon, Eldest, Empire vsechny tri nazvy zacinaji na "E" a maji i stejny pocet pismen takze kdyz pak date celou trilogii vedle sebe - krasne ladi
Dragarta No Dragono..Paolini si prý po Eldestu dopřává dovolenku (nevím zda už mu skončila zkusím zjistit) a podle mě to bude zase tak necelej rok...
[smazaný] Dragona: ja uz sem taky precetla Eldesta a ted sem na tom stejne jak ty (mimochodem, jak dlouho ti to trvalo? Me 5 dni a Eragon 4...)
Trin Checht, to mi připomíná, že jsem od Vánoc na Eldesta sotva šáhla...nějak mě to nechytlo...a není čas...
Dragarta No mě to trvalo podstatně dýl a dočetla jsem tepr včera Ale jestli se teď bude další rok čekat..grrr A co, máte nějaké spekulace atp ohledně dalšího vývoje děje??
Alfirin Spekulace? Eh, radši se neodvažuju hádat. Tipla bych si, že nakonec toho Galbatorixe zabije. Doufám