[smazaný] Ja jsem taky fanda anime, ale v telce toho davaj pramalo. jedine snad na RTL2, ale tam z toho mam houby, protoze nerozumim nemecky. Jo, jestli tady nekdo videl Princeznu Mononoke, tak mi napiste treba do vzkazu, co si o tom myslite (podle me je to nej anime film, co sem kdy videla. jediny minus je, ze tam nejsou draci. Jinak super!)
[smazaný] Jo ja nerikam, ze nejsu vdecna. jenom je skoda ze na ceskych kanalech neni skoro nic. (jenom pokemon, a to jeste nak v sest rano)
K_A_I hmm na kebalovce bezi anime kanal . Jinak mononoke neni nejlepsi 🙂 jako moc se mi to neliby🙂 to teda uz radsi pokemon nebo digimon filmy🙂
[smazaný] Sorry Kai, Mononoke <font color="blue">JE NEJLEPSI!!!!!!!</font> Pokemon a digimon je pro mensi decka a me teda moc neba
[smazaný] Hmmm... nehadajte saaaa!!!!! Je fakt ze pokemony digimony a ine -mony nijak moc nmemusim ale! princezna mononoke ( v originali mnonoke hime) z produkcie jedneho z najznamejsich studii a to studia Ghibli od autora Hayao Miyazakiho je fakt jedninecny a skvele prepracovany film! Ja ho mam osobne strasne rada.... ale ak chcete vidiet film od rovnakeho autora a studia s drakmi je tu pre vas film cesta do fantazie!/ spirited Away/ Sen to Chihiro no kamikakushi ( ten japonsky nazov som si musela pozriet Tak sa do toho vrhnite! V tomto filme sa vsak vyskytne len jeden drak aj to cisto japonsky! Taky na ktoreho asi vecina z vas nieje zvyknuta ale aj tak bol v tomto filme naherne prepracovany! A je tu este jedna vyhoda! Da sa zohnat aj na slovenku/ takze urcite aj v cechach/ aj s ceskymi titulkami na DVD! Videla som to vo videopozicovni! Tak ak budete mat moznost urcite si toto anime mrknite... <font color="#302415" style="font-size: 70%">[Zpráva byla upravena 13:51 23.10.2005]</font>
K_A_I mononoke je moc pro deti(a to sami sem slysel i o ceste do fantazie) ja sem na neco tvrdsiho🙂 u me ani anime nemusi mit nejakej poradnej pribeh me staci kdyz se tam furt řežou🙂
K_A_I videla jsi FF VII?? tam je pribeh totalne na nic ale ta akce to je mazec diky tomu se to tak chytlo😉 jo ja sem na neco akcnejsiho proto se mi liby Hellsing a Berserk🙂 btw:na mononoke byly nejvic cool ty vlci a to prase nazačatku🙂 btw2:a poko a digi byl jen priklad! <font color="#302415" style="font-size: 70%">[Zpráva byla upravena 15:40 24.10.2005]</font>
Flaiming Nene, Cesta do fantazie (Spirited away) je imho skvela! (Jeste to chce ji doplnit do sekce Draci...)
[smazaný] To Kai: no porad tady vyrvavas ze chces neco tvrdsiho a ze Mononoke je moc pro deti, ale to neni pravda!!!! Digi a poke sou daleko vic pro deti nez Mono!!! A kdyz to nema pribeh, je to o h**** (o nicem). Kdyby to byla sama rez tak je to potom nuda!!! Sory ale v tomhle s tebou fakt nesouhlasim!! To Zel: s tebou naopak NAPROSTO souhlasim!!!!!! Ti vlci sou uzasny!!!!
Alfirin Katharine: Jo,vlci... ti jsou opravdu suproví. K_A_I: Mě se líbí celá Mono, nepřipadá mi to moc pro děti. Některý ty scény bych určitě dětem nepouštěla.