Flaiming K_A_I: muzes prosimte napsat aspon jake anime to je? Jinak je ten tvuj prispevek pro ostatni bez ucelu :]
K_A_I STFU! jen par scen kde je nejaka akce😉 ale znam i horsi anime🙂 ale nechci se tu stebou hadat je mi jasny ze se kazdymu libi neco jinyho tak si uzivej Mono a ja si budu uzivat neco jinyho🙂
[smazaný] <font color="red">Kai nestvi me!!!!Mononoke neni na prd, to TY tomu akorat prd rozumis!!!!!!!!!!!!!!!!</font> <font color="#302415" style="font-size: 70%">[Zpráva byla upravena 7:23 11.11.2005]</font>
K_A_I mono je stejne na prd😃 zlatej FF😃 btw: pred chvily sem docetl prvni dil mangy Dragon Drive 🙂 ty jo me stve ze na anime nejsou cesky titulky jinak bych to uz mel😃
Alfirin Heh, tolikrát jsem to zase neviděla. Asi jen 5krát.Ale určitě bych se podívala znova. Jenomže teď nemáme video(na dvd to nepustím)
Jantara Miluju obrázky animovaných dráčků. No a moji filmoví animovaní hrdinové? Dračice ze Shreka a Draco z Dračího srdce! Ti u mě vedou! A co u vás?:-)
[smazaný] mno joo... Já se tady hlásím jako zarytej fanda anime s domácí sbírkou cca. 150 médii tohohle žánru