Nooo, nějak oficiálněji mě zaujala jako první Princezna Mononoke na ČT a prošla jsem si pokémonama... ale o tom, že je to anime a z Japonska a co vše se toho týká jsem začala proštudovávat až moc zažrání se do Cowboy Bebop, které jsem někdy v jedenácti viděla na satelitu a o něco později na českém kabelu. Dál následoval Trigun a podobné kousky, nějak jsem na ty perličky měla štěstí...
Další etapa bylo stažení mého prvního torrentu...a to byl Wolf´s Rain 😃 Byla jsem z něho tekrát tááák moc odvázaná a žrala jsem ho... Ale jak jsem pak už viděla víc a lepších děl, začala jsem být dost kritická a teď se mi zdá, že moji miláčci z Bones by udělali asi líp, kdyby ho předělali a vystříhali nějaké plky navíc a hned by bylo o pár příček výše... Nojo, začátky jsou těžké...
Pak jsem po roce a půl stáhla druhý torrent, Paradise Kiss i bez EN titulků,půl roku pauza a od té doby už mám na kontě přes dvě stovky titulů 😃
Jen se tak vrátím ještě k předchozím debatám. Bleach jako anime je určitě skvělý na začátku, ale po třicátém dílu ztrácí na síle a fillery to úplně dorazí... Já bych doporučila je přeskakovat a nebo jako první přečíst mangu, protože je stejně jako v případě Naruta o dost solidnější a kvalitnější. Skoro jako by to bylo něco jiného 😃
Ad hraný Evangelion - už o něj zajímám dýl a z toho co jsem tak různě zjistila se vyloženě děsím, hrozím a nejradši bych se schovala, protože podle toho co běhá po netu to bude... Prostě, chci se na to kouknout, abych zjistila, jak to bude vypadat ^^ (Prý tam má hrát pan Spiderman, Hugh Jackman a plno dalších, ale kdo by těmhle věcem věřil? 😃 )
K první serii InuYashi - pěkné to bylo, ale šíleně zbytečně roztahané O.o Final Act je za to dost svižný a rychlý ^^ (Kanketsu-hen)
A teď něco úplně odjinud - kdo viděl Taro The dragon boy? 😃