Ur:Není to nikde ke stažení volně na netu(bohužel), musíš na to mít nějakej speciální program...já mám Bitcomet

Muheh, Wolf's rain právě to stahuju, ale pokud se to bude stahovat tak rychle jako doposud tak to bude nejdřív do Vánoc.

• [smazaný]

je jedno aký...to s tim smutnym koncem... to se mi bude líbyt

• [smazaný]

trin okduk to stahuješ?

fuuuuuj ty myslis Esence zivota bleeee jedno z nudnych anime😃 za to Advent Children je jen rubarna Ave Sephiroth a Cloud.

• [smazaný]

e-e Wolf´s rain

nooo podle toho jaky FFko myslis ur😃

jooo treba jako dragon drive😃 to by se vam urco libilo
prome zatim nejrulezzz anime je POKEMON (joooke) nejvic je preci Hellsing

• [smazaný]

je tu někdo kdo by mi byl ochotnej poslat Final Fantasy?
btw nehádejte se tu mazlici, Wolf´s rain je stejně best

No mě osobně se Mono hrozně libí, ale to spíš bude tím že je to jediná kvalitní anime, která se mi dostala do pazourů Vím, že jsou i lepší anime, ale ty jsem ještě neměla tu čest shléndout😉

no jeeen aby 😃
mononoke je fain ..... predevcirem sem u toho usnul😃

napr?? ze to je na ho...no?
ale no tak vzdyt snad vite jak ja rad provokuju😃

ja rikam jen svuj nazor😃

• [smazaný]

fajn, ale nebudes Mono predemnou pomlouvat!!

No nevim, ale me tedy slovo anime k povidani o gifech nesvadi Ono je to slovo spis vzite pro japonske serialy...

Jako třeba Dragon Drive . Je to anime seriál o 38 dílech, který se točí okolo hry Dragon drive, ve které mají hráči svého draka a s ním pak bojují proti ostatním. Pozdeji to ale nabírá na slo?itosti i na napětí 😉 U? mi chybí stáhnout jenom pár dílů. Pokud vás to zajímá, mohla by se sesmolit nějaká ukázka... ;o)

• [smazaný]

DaveJame se onehdá na neco ptal...
tak Dracold jen tak nenapadne zvedne pracku, popravde radejc nic neocekava

• [smazaný]

No co...Slovo anime svádí k povídání o gifech...

(Já jsem Flaimovi říkala trochu jinej název tohoto fóra, ale asi si řek ?e je to moc dlouhý a dal tento název..mě to ale neva, v?dy? v topicu je jasně napsano o co kráčí...)

Heh, jak se vám líbí dračice ve Shrekovi?

Flaiming: no to mě teda zajímá Anime miluju, ale málokdy se dá vidět normálně v telce, pokud nepočítá? Beyblade tak snad jedině nedávno Mononoke-Hime(teda Princezna Mononoke, no). Ale japonská anime je fakt booomba, jo, je?tě taky Animatrix-v některé díly jsou docela nepochopitelné, hlavně v tom posledním jsem za boha nemohla pochopit ten konec).

Manga jako docela podobná anime se mi taky líbí. Tam teda kladou důraz hlavně na pořádné vybarvení očí.

• [smazaný]

Myslím, ?e anime toho s gifem moc společného nemá Co se týká dračice ze Shreka, tak to u? tu někde proběhlo - pěkná, ale ty proporce zadečku..to se jí někdo pomstil

Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů