Ur:Není to nikde ke stažení volně na netu(bohužel), musíš na to mít nějakej speciální program...já mám Bitcomet
Anime
fuuuuuj ty myslis Esence zivota bleeee jedno z nudnych anime za to Advent Children je jen rubarna Ave Sephiroth a Cloud.
nooo podle toho jaky FFko myslis ur
No nevim, ale me tedy slovo anime k povidani o gifech nesvadi Ono je to slovo spis vzite pro japonske serialy...
Jako třeba Dragon Drive . Je to anime seriál o 38 dílech, který se točí okolo hry Dragon drive, ve které mají hráči svého draka a s ním pak bojují proti ostatním. Pozdeji to ale nabírá na slo?itosti i na napětí
U? mi chybí stáhnout jenom pár dílů. Pokud vás to zajímá, mohla by se sesmolit nějaká ukázka... ;o)
[smazaný]
DaveJame se onehdá na neco ptal...
tak Dracold jen tak nenapadne zvedne pracku, popravde radejc nic neocekava
[smazaný]
No co...Slovo anime svádí k povídání o gifech...
Flaiming: no to mě teda zajímá Anime miluju, ale málokdy se dá vidět normálně v telce, pokud nepočítá? Beyblade tak snad jedině nedávno Mononoke-Hime(teda Princezna Mononoke, no
). Ale japonská anime je fakt booomba, jo, je?tě taky Animatrix-v některé díly jsou docela nepochopitelné, hlavně v tom posledním jsem za boha nemohla pochopit ten konec).
Manga jako docela podobná anime se mi taky líbí. Tam teda kladou důraz hlavně na pořádné vybarvení očí.