Drago jj a tata ho porad chtel naucit jak se podpaluje les a podobny veci jak se na draka patri ale Soptik o tom nechtel ani slyset..
[smazaný] Já udělala jeden gif v agifu,ale mám takový problém.Kdy? ho spustí obrázky se mi překrývají!
[smazaný] Niki : to se někdy stane .. zus si stáhnout Babarosu tam by měli bejt problémi men?í .. ale vůbec nej je Image Ready (pouze s programen Adobe Photoshop) nebo stáhnout samotnej IR přes DC++ nebo Bearshare
[smazaný] Já na gif pou?ívám jedině program Movies 12...jednoduchej, bezproblémovej, umí i průhledné gify a hlavně máte ho zadarmóóó
[smazaný] Tak?e Movies 12?Ok...to je rada za v?echny prachy.A dobrá zpráva pro mě osobně-při?la jsem na to jak ten gif zachránit!
[smazaný] Niki: To myslí? tak, ?e ti konkrétně Movies 12 pomohl? No on je to docela dobrej program...na to, ?e je zadarmo
[smazaný] Ten sem si zachránila já s pomocí Malování.Movies jsem zkou?ela 13,ale ta stojí za velký kulový(ale je taky zadarmo),tak?e zase nic...
Dragarta Já dělám v Corelu Photo paint...sice to zadara není.....momentálně animaci jakkončídrakobijci...u? to má asi 60 snímků ale je stále černobílý:-(((
[smazaný] nééééé dobře...tak...můžeš tu bejt neska w osm? pošlu ti to znowa a když budu mít moje hnsuná zlá a zákeřná ICQ pod dozorem, tak snad zlobit nebude...
Trin Kai:To vím. ale vážně nechci, aby tohle fórum vypadalo jako veřejný pokec. Ur:Mnojo, máš recht Divný
[smazaný] já to radši cemmentowat nebudu🙂) PS:uuuuh...Trin...proč mám takowej blbej pocit, že to spadlo, a že se to zastawilo na 92%????