jj a tata ho porad chtel naucit jak se podpaluje les a podobny veci jak se na draka patri ale Soptik o tom nechtel ani slyset..

• [smazaný]

Otázka sleduje tu někdo Anime??

• [smazaný]

Já udělala jeden gif v agifu,ale mám takový problém.Kdy? ho spustí obrázky se mi překrývají!

• [smazaný]

Niki : to se někdy stane .. zus si stáhnout Babarosu tam by měli bejt problémi men?í .. ale vůbec nej je Image Ready (pouze s programen Adobe Photoshop) nebo stáhnout samotnej IR přes DC++ nebo Bearshare

• [smazaný]

Eh...Díky...Rada nad zlato,pro někoho jako já...
Dá se ten gif je?tě zachránit?

• [smazaný]

Joo tak to nevim

• [smazaný]

Já na gif pou?ívám jedině program Movies 12...jednoduchej, bezproblémovej, umí i průhledné gify a hlavně máte ho zadarmóóó

• [smazaný]

Tak?e Movies 12?Ok...to je rada za v?echny prachy.A dobrá zpráva pro mě osobně-při?la jsem na to jak ten gif zachránit!

• [smazaný]

Niki: To myslí? tak, ?e ti konkrétně Movies 12 pomohl? No on je to docela dobrej program...na to, ?e je zadarmo

• [smazaný]

Ten sem si zachránila já s pomocí Malování.Movies jsem zkou?ela 13,ale ta stojí za velký kulový(ale je taky zadarmo),tak?e zase nic...

Já dělám v Corelu Photo paint...sice to zadara není.....momentálně animaci jakkončídrakobijci...u? to má asi 60 snímků ale je stále černobílý:-(((

Jak se tak dívám, toto fórum neplní funkci, je? by mělo plnit,ale budi?...

o 5 měsíců později
  • [smazaný]

budetze mi asi záwidět... ale mě se wšechny ty díly stáhly za 2dny teda aspon myslim

• [smazaný]

nééééé dobře...tak...můžeš tu bejt neska w osm? pošlu ti to znowa a když budu mít moje hnsuná zlá a zákeřná ICQ pod dozorem, tak snad zlobit nebude...

Kai:To vím. ale vážně nechci, aby tohle fórum vypadalo jako veřejný pokec.
Ur:Mnojo, máš recht Divný

• [smazaný]

já to radši cemmentowat nebudu🙂)
PS:uuuuh...Trin...proč mám takowej blbej pocit, že to spadlo, a že se to zastawilo na 92%????

Ur:jj, v 8 tady budu, ale pro příště, tohle se vyřizuje přes vzkazy😉

hh jo to stahuju pres Azureus😃huhu
ff 7 rulezzzzz.(jakou ikonu??)

• [smazaný]

já si nic nestahuju, můj zdroj je zatím naros(jeslti to budeš číst narosi...omlouwám se)

• [smazaný]

když jsem to ještě newiděla, jak to můžu asi wědět?
(nechceš si hodit jinou ikonku?)

Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů