Alisha: Abych byla upřímná, já konec neviděla, ale Janta ti to může převyprávět, zítra hosem přinutím napsat 😃
Jinak, ten Avatar, o kterém mluvím je trochu něco úplně jiného než ten Avatar, co myslíš ty, i když pravda, chci se na něj také mrknout 😛
Albion: Gantz nedokoukat? To je hřííích! 😃 I když pravda, v některých částech mě málem klepl infarkt, oprtavdu luxusní záležitost, ale trochu životu nebezpečná... pokud tvor vlastní onu pověstnou necenzurovanou verzi O.o
BTW: Sem se nějak vážněji pustila do svého seznamu anime, co jsem buď viděla, mám zkušenost s pár díly či vlastním... a už se to pase na 300 kusů XD
A mimo jiné je tam i Code Geass... Ale děsí mě ta kresba... Ale jinak jsem slyšela taky jen samí mňamky...
Jestli chceš něco odlehčeného, zkus opravdu toho avatara... (The Last Airbender)
Ad Alishino pátrání: Jestli chceš krváky a drasťáky tak ten Gantz zkus určitě 😃 Pak by bylo dobré Texhnolyze a Serial Experiments Lain - to jsou cyberpunky, ale velmi solidní...
Pak je s dosti psychicky vysosávacím koncem asi Hoshi no Koe, 5 cm per second, Beyond the clouds, Hrob světlušek, prý ono Code Geass (druhá serie)...