Trin U mě korekcí už prošel díl pátý, jak je na tom zatím Kai, to nevím😃 Jinak, na dalších podrobnostech už se budem domlouvat přes Vzkazy ju?
[smazaný] jednosuše,ať žije K_A_I Tharas Chearea....já se snažím překládat Clampa z něminy do češtiny a taky se mi to docela daří...
K_A_I co to zas placas ty tele?? Tfuj nemina🙂 ja se nesnazim prekladat nic🙂 mno v poslednich trech dnech nemam cas vlastne vubec na nic😃
Jixe Jsem shlédl hezkej animovanej film Dragones: Destino de Fuego akorát škoda že ho mám ve španelštině .Draci dobře naanimovaný ale křídla trochu zvláštní.Hustá taky je olizující opička. http://www.destinodefuego.com/ torent: http://www.mininova.org/tor/485066
Flaiming Jixe: Skvely nalez! Moc zajimavy provekt, doporucuju shlednout ten posledni teaser a podivat se na wallapery..moc pekne 😉
Trin Jaký je váš vztah k anime? Rád/a se občas na nějakou podívám - 42.42% (14) Anime jednoduše miluju! - 42.42% (14) Spíše neutrální - 9.09% (3) Tento žánr opravdu moc nemusím - 6.06% (2) Ani nevím, co to anime je - 0% (0) Nová anketa
Arrow Jen bych si rád upřesnil, co vlastně se tu myslí tím "Anime" Protože (opsáno z Wikipedie): Anime je označení animovaných filmů a seriálů, které jsou kresleny japonským stylem manga. Ale topic tohodle fóra je napsán tak, jako by se tím mysleli všechny animované filmy, nejen manga.
Trin Arrow: V podstatě ano, tomuhle fóru už od začátku zůstal název Anime draci, ale topic zahrnuje i nejaponské "animačky", nějak se mi nechtělo název(a ostatně ani topic-zužovat ho jen na anime nechci) fóra měnit, vzhledem k tomu jak moc jsem si anime zamilovala (chicht jsem to ale sobec). Takže název a topic jsou mírně v rozporu, ale snad to není tak akutní, aby se to muselo moc rozpitvávat Kai: Heh no vidíš, to mě nenapadlo :>
Arrow dobrá... a ta anketa se vstahuje na všechno nebo jen na anime? Pokud je pouze pro anime, tak mi tam chybí možnost "anime nesháním, protože ho až na výjimky nemám rád!"
Trin Arrow: Lolz, nad tou možností jsem taky uvažovala, ale už mi přišla vzhledem k předchozí anketě mírně zbytečná To už je pro ty, co anime až na vyjímky rádi mají;> A ano, tahle anketní otázka se vztahuje pouze na anime.
K_A_I normalne zabite Arrowa jak nekdo nemuze mit rad anime? mno jasny ty misto toho sledujes telenovely co?😃 bo americky blbosti typu SG😃