Trin Muheh musím přiznat že ani pro mě není DD žádná pecka a ti draci mi taky přišli (kromě Chibiho) takoví umělí Ale jako odpočinkové anime je to skvělé
K_A_I jako odpocinkove anime beru teda jiny , pokud je to podle zvesti jako ty pokemoni digimoni tak to ho radim mezi anime "opravdu nemam na co koukat"... btw: jako odpocinkovi anime sem si tedka dal Love hinu opravdu doporucuju krasny to je😛 i kdyz trochu ecchi🙂
K_A_I hmmm njn nubla🙂 hehe konecne sem nasel kamose kterej ma tejden co tejden kupu novejch anime😃 jenze zrovna ma boreliozu takze mam smulu😃
Trin Tak já se hrdě přiznám, že Bleach jsem ještě neviděla(nečetla, nežrala..), jelikož na anime nezbývá čás a nemám to ani jak k sobě dostat
[smazaný] Já Bleach taky ještě neviděla. Proto se ptám, aby nebyla ztráta času to stahovat. Jinak všem doporučuju DN Angel. Je to dost výborný anime.
K_A_I Bleach je vyborna vec ale jak podle koho ale tem kterejm se libi naruto tak bleach tutove taky🙂 Dn angel sux hh a shodou okolnosti na to delam titulky 🙂 teda spis jen tak rekreacne kdyz uz je vazne nuda🙂
Trin DNAngel je celkem fajn, ale často se setkávám s tím že to druzí odsuzují jen kvůli tomu že tam neteče krev Ale mě se tahle anime líbí. A draci se tam v malilinkaté míře vyskytují taky (pěkný sošky)
K_A_I °omfg rikam ze draci jsou snad v kazdym minimalne druhym anime samozrejme nepocitam cyberpunkovi anime zhe🙂
[smazaný] KAI: Jéé, ty děláš titulky. Já taky. Trin: jj, sošky jsou hezký, ale na toho jednorožce ze třetího dílu nemají.