Dragona Felidaen:ten je moc krasnej jednou jsem si chtela namalovat na zed taky tak velkyho draka nakonec me ten napad opustil kdyz me mamka vytapetovala pokoj
Felin koukám tady má většina sourozence ..mimo to, mě by se asi do pokoje nejspíš nevešel, když se tak rozhlídnu po pokoji navíc i nakreslit ho by trvalo asi dost dlouho
Sachmet Chtěla bych upozornit, že na FateGate je nová várka draků: LEGEND OF THE BLADEHUNTERS SERIES 1 (přeobjednávka)
Dra http://www.fate-gate.com/images/McFarlane%20Toys/Horor%20&%20Fantasy%20&Sci-Fi/Legend%20of%20Bladehunters%20Series%201/06/MCFR06-LBH01-KingDrakkoDLX_b1.jpg Takový to zlatý. Jak to tam děsně září...
Dra Vystouplý to není, ale všimla jsem si toho hned. Ono to fakt vypadá, jak řekla Kitty... "ummm... zajímavě".
Renendaen nevím kam jinam to hodit - v off topicu by se to ztratilo originál batoh stačí jen poněkud popojet, nemusím říkat, že bych brala všema deseti XD a dračí maska a socha dračí zeď Jacques Hondelatte zkrátka originální architekt dueling dragons i tak to může vypadat v zábavním parku drak z písku drak z písku 2 když popojedete krapet níž... čínská turistická loď to poslední jsem sem přehodila z offtopicu kam jsem to natěsnala původně - když už, tak ať je to zaarchivované všechno pohromadě
Renendaen Sachmet: tak to jsem netušila, faktem je že tady hledat v příspěvcích či archivovaných už stojí za to
Sachmet Ren: Jo to chápu. Je tady toho hromada. To byla náhoda, že jsem si na to vzpoměla, ale to je jedno