Sachmet Teď nevím v kterým hračkářství jsem to našla - myslím, že na Novodvorský... a tam měli nějaký new draky - tříhlavej oranžovej a na dvou zelenej drak, ale byly udělaný z nějaký měkčí gumy.... Jo a byla tam i pokladnička ve tvaru červeného ležícího draka....
[smazaný] no,jeden kontakt jsem v USA taky mel prave za ucelem poslani neceho,jenze kdyz ona dotycna zjistila,co jsou s tim za problemy,tak mne po prvni zasilce hnala,ze mi kridla nestacila
[smazaný] sachmet:právě nevím vypadolo to jak pryskiřice ale nějaká sádra určitě nebo či jak ale bude stačit vteřinové lepidlo:?
WillBlack Ad lepeni... na pryskyrici a plastove figurky staci vterinove lepidlo.. ovsem pokud je to sadra mozna to bude problem takhle... Ad posilani z USA, muze s tim byt hooodne problemu, zalezi dost JAK se to posila a KOLIK toho je...
[smazaný] kanagon? jekoty mankote to jsou názvy myslím že vteřinák bude stačit pkud se kněmu zas nepřlepím já 😃 wilblacku:to já nevím ale sádra určitě ne něco podobného ymslím hlavně že sem našla ulomenej malej čumák hrší je to s pařátem nemužu ho vubec najít
Jixe tobych neřekl sice tu neprodávaj kompletní sérii (bez hradu ale myslým že nebude problém to objednat)
Dra Terenas: Jak to že neprodávaj? Myslím, že jsem na něj několikrát narazila, ale bylo děsně drahý. Nevím už, jestli to bylo ve Sparkys nebo v jiném hračkářství, ale fakt jsem ho aspoň jednou někde viděla...
Dra Draconniss: K té knize - to mi bude stejně houby platný, i kdybys jí sehnal třeba na Mimasu... v angličtině bych tomu nerozuměla ani slovo. Pokud to nevyjde v češtině, jako by to pro mě neexistovalo...
Dra Sachmet: Ten plyšák mi připadá, jak když má depresi. Hmmm, ta houpačka by se s trochou barev a fantasie dala hodně dobře vylepšit.
Sachmet Dra: Tomu plyšáku se nedivím, kdyby takhle ztvárnili mě, tak bych z toho měla taky depku A co se týče houpačky, jo kdyby se přebarvila, tak by byla fakt pěkná
Felin tak tady toho draka by mi mamka v pokoji asi nestrpěla http://lady-cybercat.deviantart.com/art/Dragon-Mural-34194195
draga felidaen: ježiš ten je nádhernej....to mně možná i jooo ale nevim co by říkal bratr...měl by smůlu