[smazaný] Pokud budu mít ?těstí tak bude v Praze OBCHOD!!!!!!!! Spousty a spousty draků, přívěsků a dal?ího!!!!!
[smazaný] To se najde, něco málo je vidět na fotkách ze srazu, zbytek u mě na eshopu, bohu?el je?tě nemám poslední fotky, nicméně budou.
Dragarta U zříceniny Trosky jsem koupila za 950 nádhernou so?ku draka. Je ze zinku s pokovovanou úpravou na staroměď a vá?í asi 1.5kg.
Elda v itálii měli metr vysokýho draka a asi pul metru ?irokýho.. to kecám kdy? měl rozta?ený křídla ale chtěli za něj něco přez 500 Euro 🙁 fňuk a byl nááááádhernej 🙁
[smazaný] Skvělá zpráva, zítra jdu dojednávat kamený obchod. Tak?e Praha zřejmě bude mít svůj obchod s DRAKY!!!
Dragarta No koupila jsem ho den před srazem...foto taky bude ale jak říkám nechce se mi to dávat do tvorby... No přesně na parkovi?ti pod troskama a řeknu vám ?e víc přívě?ků s drakama jsem pohromadě neviděla...
[smazaný] Uvidíme jak to dopadne mám rozjednané nějaké věci z Německa, nicméně to je zatím výrobní tajemství.
[smazaný] Jinak celkový počet dračích přívěsků odhaduji cca. na 100-120. V?echny budou...časem určitě.
Dragonia Sachmet vím myslím co máš na mysli s tím podstavcem je ta m u toho i malá kudliřčka a stojí 299
Elda muhehe myslím ?e pokud jde o zbírání draku jak přívě?ku soček triček čepis aaa kdo ví co je?tě dal?ího tak máme v?ici stejný názor viď kitty 🙂
[smazaný] V Hole?ovické tr?nic mají dva druhy draků jako světla, fotky nemám tak?e doporučuji nav?tívit.