[smazaný] Andromeda: To zní zajímavě, ale předpokládám, že je v angličtině co. A jak s placením v Kč nebo $
[smazaný] Kitty: objednávala jsem ji přes firmu, která prodává autodíly 🙂 ale pokud ji chceš, tak není problém a objednám ti ji. V té firmě totiž pracuje můj kámoš. Čekala jsem na ni ale tři měsíce. Stála 18 dolorů plus poštovné, takže to vychází asi na 600 Kč.Je anglicky.
[smazaný] Ahoj lidičky. Zrovna dneska mi přišla z Kanady kniha The Book of the Dragon. Ciruelo- je to speciální edice. Musím říct, že je fakt úžasná!!!!!
[smazaný] Achojky, Eldo! Taky jsem z HK a scháím draky..mo?ná, ?e by něco mohli mít v obchůdku, co je u Centrálu v tom podchodu.... Jestli bydlí? poblí?, jukni se tam a pak mi napi?, jesltli tam budou něco mít, ju?! Díky moc!!
Elda Berilloa: mno já jsem z bene?ajdy tak?e nic... ale Byla jsem v čera v káru a čoveče tam je maj ale jen čínský a ty se mi moc nelíbí.. ví? takový ty čínský dřevěný a normálního men?ího dráčka tam maj za 360,- :/
[smazaný] Kitty: Přivěsky budou a spousta, najde se cca. 40-50 druhů jen přívěsků. A na figurky draků opět odkazuji na http://www.eshop.dracodex.net Ti co byli na srazu ví co nabízím, ti co ne stačí se podívat. Zítra vyzvednu fotečky a budou dal?í.
Elda Muhehehe ..... kámo?ka mě v čera nazvala cvokem myslím ?e mé blázností je u? hlub?í ne? jen puhe cvokařství po nich 🙂 muhehhe Kitty: supeerrr mo?ná si koupím konečně to co sem chtěla...jjupii 🙂 tak jo dračí sraz teda výlet.... muhehehe 😛