Setomel Jehé, a já dneska objevila propisku ve tvaru draka za 19 Kč 😃 Nekoupila jsem si jí, protože se mi nelíbila 😃
Narivarnee jo to já včera byla na flóře a kolik tam bylo draků...čínských...přívěšky ,šátky,přívěšky,figurky,přívěšky.. ale taky jsem si nic nekoupila protože zrovna 2x pěkný to nebylo...
Dra Sechmet: Tyjo, z čeho ten drak na tom obrázku je? Vypadá moc pěkně, je originální a hlavně úžasně detailní...
Shillyian prosím vás neviete niekto slovenskú stránku s dračími príveskami? ak áno budem vám veľmi vďačný
Dra Kitty: Já bych šla, ale nejdřív až příští týden... momentálně jsem nemocná a mimo práce se radši držím doma...
Sachmet Já se pudu zítra podívat na Chodov. Tam je myslím že taky Ecco. Když se něco nového dozvím, tak dám vědět.
[smazaný] musím to říct dostala sem od jixeho dračí prsten hlavy ale je m velký 😃 ale je krásný ale kdeho sehnal tonevým🙂
Sachmet Tak jsem byla na Chodově v ECCO a zeptala jsem se prodavačky ohledně toho draka.... Samotný drak se neprodává a ani k botám se nedává. Hold smůla. A vypadal moc hezky. Jediná možnost, která mě napadá je, poslat natvrdo email společnosti ECCO zastoupené v ČR a zeptat se jestli by to neprodali po ukončení této akce....
Saphi Grrr, to prece neni fer. Jestli se Vam tolik libi, tak za nej zkuste jeste bojovat. Prece jim ho nenechate
Saphi A nebo treba poslat ten mail, jak dole rikala Sachmet 🙂 Hh, ale napad "popadnout ho a zdrhat" se mi taky libi 😃
Saphi Hh, to by slo 🙂 Ja myslim, ze pokud maji draka v kazde prodejne, tak snad jednoho obetovat muzou 🙂 Tak to kdyztak zkus a dej vedet, jakpak to dopadlo, pripadne jak vypadal ten mail 🙂 Ja jsem docela zvedavej 🙂