Fey uz rok a neco mame hroznyse, je to moc hezke stvoreni a je vzrusujici ho pozorovat. vetsinou se vubec nehybe, ale obcas dela velmi akcni veci, jako ze preleze z mista za miskou pod lampu, nebo zpod lampy za misku. obcas ma ale zvidavejsi naladu (nebo hlad) a to ruzne kouka a smejdi (vetsinou spis jenom kouka). taky nema nohy ani ruce. s ukrytem, do ktereho se vejde a dokonce se tam i svlekne jedna z akcnejsich poz: je to tezke, kdyz nemuzete zavrit oci nekonecno zakalene oko, na kuzi to neni tolik poznat mezi oblibene cinnosti patri kolmeni se k ruznym povrchum a terorizovani rostlin taky ma velice chapavy ocas
BlueArrow Neměl by někdo náhodou k prodeji terárko o rozměrech cca 45x45x60 cm? (60 výška) nebo podobné? Nejlépe exo terra ale beru jakékoliv :> Osobně v Praze nebo klidně zaplatím poštu, vůbec nejlepší by bylo, kdybychom se na koupi mohli domluvit kolem 15. června po výplatě :>. Už je na čase pořídit si dalšího gekona, tentokrát nějaký pěkný morph pagekona řasnatého :>
BlueArrow Tak moje parta se od loňského září, kdy jsem si vyzvedla svého prvního gekona Styxe, celkem výrazně rozšířila 🙂 Styxova oblíbená činnost je házet na mě znuděné pohledy a zívat, když mu nabídnu jídlo. Nově přibyli 4 pagekoni, dva samci (z toho jeden bezocasý zachráněný) a dvě mláďata, která doufám budou obě samice Arrakis Zachráněný Flump Amber Altair A zatím poslední přírůstek, mladý heterodon Apophys 🙂
Grees Fey: On je bohatý šváb, sbírá různé acháty a jiné nádhernosti a rád se jimi obklopuje. Azraelangelo: Jé, ten má krásné zbarvení, cože je to za druh? 🙂 Musím toho svého taky nějak lépe nafotit, tohle byla mizerná rozklepaná fotka 😃 A plánuju mu nějakého kolegu, aby nebyl sám, prý se dva samci obvykle neperou 🙂
Azraelangelo Eublaberus distanti Neviem ako je to pri tvojom druhu ale týmto viac vyhovuje žiť v skupinke viacerých jedincov... prinajmenšom sa oplatí ich chovať viac. Keď máš nejaké zbytky jedla ako šupky zo zeleniny a ovocia tak to veľmi radi zošrotujú... ale aj kadečo iné
Melgarh Pri toulkach Japonskem jsme v prirode u Nagoyi nasli tohodle pekneho hada, je docela relaxujici je pozorovat i z blizka, opatrne samozrejmne, rusit nekoho behem sluneni je neslusne Az bude vlastni domov a cas, tak se do teraristiky podivam, momentalne mame suchozemskou zelvu, ktera nas pravdepodobne vsechny v rodine prezije...
BlueArrow U mě od září přibylo terárko s 5 gekony panenskými a pralesničkou, a terárko s krajtou královskou :> Onyx, zbarvení pewter Sám svojí čepicí Pralesnička harlekýn v den kdy jsem si ji přivezla Gekoni panenští bydlí tady Celá moje osvětlená terarijní "stěna", namáčklá v mrňavém pokoji :>
BlueArrow Obětovala jsem všechny úložné prostory na oblečení pro terárka, a taky mám velmi tolerantní spolubydlící :> jinak krajťáci se daj chovat i v rack systému a moc místa nepotřebují, tak to docela jde, ale něco většího by mi asi už neprošlo :> Ale stejně mým snem je pořídit si nějakého pěkného varana (stepáka nebo zeleného) a tegua, ale to až se přestěhujeme s přítelem do svého
BlueArrow Nee, krajty královské jsou zemní a tím, že normálně žijí v různých menších jeskyňkach tak toho zas ani moc neprolezou, já ho mám zatím v tom s fialovým světlem 60x35x35 s kytkou a korkovými kůrami k zaplnění prostoru, až povyroste tak půjde právě do racku 80x40 🙂
Shin Tak já se také pochlubím svým plazíkem. 😃 Bohužel lepší fotky nejsem schopná udělat, mám jen foťák na mobilu. 🙂 Pagekon hrbolkohlavý