Azraelangelo: Jé, ten je krásný 🙂 Jj, lignocel jsem hned ten den pořídila a nechala ho nabobtnat ve vodě, tak je trošku vlhký. Už jsem mu zařídila akvárko po pískomilech a dala jsem mu tam ten lignocel a na kousek piliny a jemný písek, jako experiment 😃 V lese jsem nasbírala nějaké bukové a dubové listí, ale to ještě suším, protože je docela vlhký. Taky jsem tam trošku poházela kukuřičný šustí, někde jsem četla, že ho taky rádi Ale nikde jsem se nedočetla, jak často měnit tu podestýlku, jak často měníš ty? 🙂 Řekla bych, že při jednom švábovi a akvárku 45x30x28 to asi nebude asi nutný nějak extrémně často 😃 Nějak jsem si zatím nevšimla, že by smrděl nebo tak... Jako jídlo mu zatím nejvíc chutnal banán a piškot, někde jsem četla, že kromě ovoce a zeleniny rádi jedí i psí nebo kočičí granule, to vyzkouším 😃 Ale moc velkej jedlík to není, teď co je v novém domečku, tak si zalezl do jeskyně z kůry a jídlo ho ještě nezajímá. Vidíš, to bych se ráda zeptala, jak často se svlékají? 🙂 Nikde jsem to zatím nenašla... To jsem zvědavá, jak aktivní bude v létě, teď když se s ním švábíkám, tak se mi docela líbí jak pomalu leze po ruce, žádnej uběsilej úprk A je hrozně vtipný, jak syčí 😃... Ptala jsem se chovatele, co mi ho dal, jestli nebude špatně snášet samotu a on, že prý ne. Ale možná časem pořídím ještě pár samečků, prý se neperou a rozmnožovat bych je asi nechtěla 😃