Nejprve velká gratulace ke zprovoznění! Je super vidět, že se něco konečně dotáhlo až ke spuštění a teď to můžeme společnými silami vylepšovat a udržovat na životě 🙂
Grafika
Já se velice ráda nabízím jako grafická výpomoc. Vzhled fóra je přehledný a čistý, jen to chce trochu podračit, ozvláštnit a třeba využít šikovnosti spousty našich tvořivých členů a zapracovat do designu nějaké obrázky, maskota, vtipnější ikonky apod. Nápadů se bude určitě objevovat spousta 🙂
Jako první drobnost mě napadá přebarvit ty štítky do barev původního Draci.info, tedy omezenější paletu, ale pořád kontrastní barvy pro odlišení. Klidně něco zkusím nahodit...
Na první pohled tady chybí Favicona, tu asi stačí převzít?
Co se týká podračení designu, myslím, že by šlo dost jednoduše využít pro začátek třeba ty barevné pruhy záhlaví a mít v něm nějaký dračí obrázek kreslený právě pro tento formát a tematicky i barevně zaměřený na konkrétní kategorii fór. Na výšku by mohl být i o něco vyšší.
Zkusila jsem nahodit barvy kategorií fór/štítků. Většina je posbíraná ze starého infa + nějaké navíc pro kontrast. Měly by být čitelné i v night mode. Zároveň jsem tam zkusila zapracovat i ikonky: