Akor piš přímo mě prosím, buď sem do vzkazu nebo na artOfSamanthaDragon@gmail,com 🙂

Samantha supr! Hodím to na infácký FB 🙂

Edit: ještě jen dotaz, proč se kalendáře prodávají na fleru? Možná se to tu řešilo, ale nenašla jsem to...?

• Uživatel Samantha odpověděl na tento příspěvek.

Grees díky! 🙂
    domluvila jsem se s Flaimingem, že to zkusíme nabídnout na dalším prodejním kanálu. Chodí tam koukat spousta lidí, kteří zase nebrousí jinde a proč toho nevyužít k reklamě? Momentálně mi fler píše, že dva zákazníci mají kalendář v košíku, tak snad si i opravdu objednají 🙂

Zasláno

@Flaiming možná by to chtělo hodit tu reklamu s miniaturama i na eshop, teď tam jsou jen nějaké nicneříkající obrázky...

• Uživatel Flaiming odpověděl na tento příspěvek.
    • Líbí se uživateli Malcress.

@Samantha nechtělo by se ti vyrobit s tím číselm účtu a variabilním symbolem platební QR kód? 🙂

• Líbí se uživateli Samantha.

Kitty to není špatný nápad, jen je hloupé, že o platebních QR kódech vím asi jen tolik že existují... musím jedině zkusit kouknout, jestli na to přijdu 🙂

• Uživatel Flaiming odpověděl na tento příspěvek.

Flaiming díky! Jen koukám, že v angličtině je to také česky (kromě toho, že tam ještě není text anglicky), šlo by to vyměnit nebo si už moc vymýšlím?

Flaiming oh, díky, jen tady vidím trochu zádrhel v tom, že součástí je i částka - tj. musel by být kód na kdejakou kombinaci počtu kalendářů a způsobů poslání... to je docela hodně ^^;

• Uživatel Kitty odpověděl na tento příspěvek.

Samantha To je v klidu, částku si snadno přepíšeš a je to super nápověda, kolik stojí jeden ks.

eeh teda lajkuju ja divá, ale ten QR nemůžu nikde najít 😃

Kitty popravdě, nikdy jsem to nepoužila, nemám možnost v mobilu spravovat účet, tak si to budu muset jedině u někoho nechat ukázat. Ale jsem pro jakékoli funkční zjednodušení 🙂

• Uživatel Akor odpověděl na tento příspěvek.

Samantha Chtěl bych se dotázat zda dorazil email?

Akor Promiň, dostala jsem se na kontrolu a odepisování až dneska - v mailu máš potvrzeno, že penízky dorazily a počítám s tím sletem.

Z důvodu pracovní vytíženosti

prodlužuji možnost objednávání a placení stolních kalendářů až do 13. 10.

(tj. nejpozději ve středu 14. 10. aby byla platba připsána).
                  Všechno info k objednání najdete v příspěvku: https://draci.info/d/381-stolni-kalendar/119
                  Nově přibyla možnost využití platby pomocí QR kódu, upravíte pouze potřebnou částku a do poznámky přidáte svou přezdívku zde.

o 5 dní později
                  o 15 dní později

Postla jsem na poslední chvíli info o předobjednávkách na FB stránku Draci CZ/SK, ať se to taky trochu propaguje 😃

• Líbí se uživateli Samantha.

Malcress díky!

jen pro aktualizaci - kalendáře mám vytištěné, nařezané a stojánky jsou momentálně rozpracované.

Pravidla Souhlas se zpracováním osobních údajů