Našla jsem si dnes chvilku a za mě už také odhlasováno. Jako obvykle bude určitě radost do kalendáře pohledět! ^^
Stolní kalendář
- Upraveno
Dovolím si připomenout, že hlasování je otevřeno do této soboty (včetně) - prosím, počítejte s tím, výsledky jsou s více hlasy jasnější
A zároveň už odstartovaly předobjednávky, aktuálně je předobjednaných 20 ks kalendáře. Prosím všechny, kdo mají o kalendář vážný zájem, aby se přihlásili, protože od počtu předobjednaných kusů se bude odvíjet prodejní cena.
Všechno info zde: http://stolnikalendardraciinfo.porepublice.cz/rocnik2021.html#cena
Odhlasováno
Hlasovala jsem už před časem, ale nějak nemohu najít zmínku o tom, kde se hlásit o kalendář. Pro mne je to tak nějak samozřejmé, ale abych pravdu řekla, nevím, jestli to stačí zmínit tady, nebo si jej objednat jinak? Prosila bych tentokrát jen jeden, a to nejspíš na adresu, nejsem si jista, jestli se do Prahy dostanu. Doufám, že je na upřesnění způsobu předání ještě čas.
Ludamira Díky za hlasování
Zatím je čas na předobjednání, podle počtu takto zamluvených kusů bude stanovena finální cena kalendáře a pak už budou standardní objednávky formou platby na účet. Předobjednání je stejné jako loni, libovolným způsobem mi dát vědět o kolik kusů má kdo zájem (tedy takto stačí) - způsob předání zatím netřeba řešit. Objednání pak už jako jindy platbou na účet a vzkazem s údaji kolem předání/poštovného. http://stolnikalendardraciinfo.porepublice.cz/rocnik2021.html#objednani
Muzu jeste hlasovat?
- Upraveno
Kitty jsem jen z mobilu, takže ti teď hned heslo nepošlu, ale jestli najdeš to staré, tak hlasovat ještě můžeš. Ráno ti ho když tak pošlu. Hlasování uzavírám ručně, když začínám s vyhodnocením, aby do poslední chvíle byla možnost úpravy. Asi není problém ti případně nechat ještě neděli... samozřejmě i ostatním, jen musíte dát vědět.
edit: poslala jsem ti to do soukromé zprávy i do mailu, zkus to prosím zvládnout během dneška, abych se pak mohla pustit do vyhodnocení. Díky!
Stáhla jsem si výsledky hlasování a mám na vás všechny ještě prosbu - máme dva finalisty na titulní stranu. Oba obrázky mají oproti ostatním hodně hlasů, ale jako titulky obě úplně stejně. Je potřeba to nějak rozseknout. Poprosila bych všechny ty, kteří hlasovali pro titulku jinou, aby ještě upravili své hlasování a vybírali pouze z těchto dvou:
od @Malcress pod označením T5 (pokud projde na titulku, bude tento obrázek vyřazen z vnitřních listů, kde by se jinak umístil)
a nebo od @Bluerrion pod označením T8 (varianta pro vnitřní strany není):
Hlasování nechám otevřené minimálně ještě dnes (resp. do pondělí cca 9h ráno - dokud se půjde přihlásit, tak můžete upravovat ).
Hlasování ukončeno
Titulka se povedla rozseknout - rozdíl je tedy pouze ve dvou hlasech, ale zvítězil obrázek od @Malcress - gratulace!
Jen to tedy znamená, že se s výřezem stejného obrázku na vnitřní strany budeme muset rozloučit a vzít další v pořadí. Zbytek stránek a obrázků se pokusím vyhodnotit co nejdříve
Jak si můžu kalendáře infa objednat (stolní i nástěnný?)
Akor Stolní je momentálně ve fázi předobjednání a to lze provést sdělením o jaký počet kusů máš zájem buď mně do vzkazů, do mailu nebo klidně třeba tady do fóra. Až skončí předobjednávky a bude stanovena finální cena (více https://draci.info/d/381-stolni-kalendar/23 v části "cena kalendáře" a dále), tak ti dám vědět vzkazem a objednávka bude potvrzena tvou platbou na účet.
Nástěnný je ještě v procesu - tam nevím jak a kdy to bude, v tom prsty nemám.
Ok tak ten stolní bych prosil jeden
- Upraveno
Probrala jsem se hlasováním, a nyní je vše připraveno.
Výsledná podoba kalendáře
je k vidění zde na webu: http://stolnikalendardraciinfo.porepublice.cz níže na stejné stránce je pro zajímavost zveřejněn i souhrn hlasování, kdyby byl někdo zvědavý
Na titulní stranu nakonec zvítězil obrázek od @Malcress a na dalších stranách budou obrázky od @Azraelangelo @Bluerrion @Brissinge @Draggy @Fey @Augala @Jenova @Kelaira @Malcress @Nachi @Renn @Slaya @Tir
A protože se trochu protáhlo hlasování, díky té nerozhodné titulce, tak i posouvám termíny předobjednávek (do 27. 9.), objednávek (27. 9. - 9. 10.) a výroby.
Momentálně je předobjednáno 27 ks kalendářů, tj. 1 ks vychází na 205 Kč. Pokud v předobjednávkách překonáme 30 ks, může kalendář vycházet na 200 Kč/ks.
Jak to bude se sletem v Praze uvidíme podle zájmu a také podle nařízení vlády, jestli se budeme moci potkat někde uvnitř nebo zase budu vydávat zcela individuálně... Pokud se bude konat Dragartin slet v Brně, bude možné si po domluvě vyzvednout stolní kalendáře i tam.
Rada by som si predobjednala 3 kusy
Taky bych si rád vzal jeden kousek. Díky.
Taky poprosím o jeden kousek