Flaiming Samantha To už by chtělo větší zásah do kódu (plugin). Takže taky by šlo, ale asi to není moc prioritní.
Shaavi Flaiming to by tu musel být aktivní ten, kdo to spravoval. Ani nevím, zda Ludamira ví, že proběhla migrace. 😃
Shaavi Ještě bych se chtělo zeptat, zda jde nějak nastavit, aby psané smajly zůstaly psanými smajly? Já ty emotikony nerado... X.x
Flaiming Shaavi Na tohle tu nastavení není. Taky jsem docela zvyklý na textové emotikony, nicméně na ty grafické se dá podle mě docela rychle zvyknout 🙂
Samantha Uklízím v mailu a koukám, že část upozornění na soukromé zprávy, které jsem neviděla, skončila ve spamu - řekněme, že je to asi půl na půl. Může to souviset s tím, že gmail se tváří nespokojeně, že zpráva není šifrovaná?
Dreit Flaiming taky první zpráva a obnova hesla v pohodě a pak všechno do spamu, tak jsem to naházel do doručených. Gmail očividně není zvyklej že by info posílalo mail víc jak jednou za pár let 😄
Samantha V souvislosti s končícím prvním kolem ACEO výměn na novém infu jsem přišla na takový nápad... nevím, jak složité by to bylo nebo by to vůbec šlo - ale o co jde: zdá se mi, že admini fór jsou nuceni používat spíše průběžné příspěvky jako mezi-topic a po chvíli dalšího psaní už "topic" zmizí. Vpravo je "časová" osa od úvodu až po současnost - šlo by doplnit mezi ně ještě nějaké záchytné body? Něco jako připnutý příspěvek, kam by se snadno navigovalo, ať už to uživatele hodí na konec (= fórum sleduje) nebo na úvod (= vlezl tam poprvé a vypadly na něho prehistorické příspěvky)?
Flaiming Jak vidíte, je to tu zatím trochu strohé. Ale můžeme s tím ještě něco udelat 🙂 Co je aktuálně třeba dotáhnout: Překlady Viz Překlad rozhraní Draci.info do češtiny Grafika Viz Grafika pro Draci.info Fóra Chybí vám nějaké fórum, co bylo na starém draci.info? Navrhněte zde přenesení jeho topicu, nebo požádejte jeho správce, aby jej přenesl s pomocí formátovače (ideálně to ještě prožeňte přes BBCode to Markdown converter). A nebo zde to fórum můžete založit sami. TODO favicona Obnovit topic fór od Kitty, Terenase a Nay Přemigrovat vzkazy Nastavit vsem stitek Privatni zpravy jako sledovany přemigrovat alespoň částečně obsah Dračího hrádku (máme souhlas členů) zfunkčnit staré odkazy na profily členů sifrovat vsechny emaily posilane z draci.info plugin na draci smajliky odkaz na členy by měl mít by default řazení od členů aktuálně online fix online users extension fix emailovych oznameni lajku, viz https://draci.info/d/1382-technicke-forum/16 Nápady Samantha Zobrazení důležitých příspěvků na časové ose příspěvků vpravo Možnost obrátit pořadí příspevků ve vláknu nebo alespoň udělat plugin na jednodušší zobrazení obsahu prvního příspěvku Dragarta https://draci.info/d/1382-technicke-forum/14 - zlepsit tag pro vkladani externiho obrazku
Flaiming Samantha To je docela dobrý nápad. V podstatě by to suplovalo archivní příspěvky. Nicméně to asi bude technicky dost obtížné, alespoň jsem ještě nenašel jediný plugin, který by ti timeline příspěvků nějak upravoval. Vždycky by ale šlo zaplatit si někoho ze zkušených vývojářů Flara. Dám to k možným nápadům, co by se dalo udělat.
Lili Ahojte! Tak som sa konečne odhodlala sa sem prihlásiť do nového infa 😃 ale je to pre mňa naozaj španielska dedina... kým sa tu zorientujem, asi to potrvá... kde nájdem svoju tvorbu, ktorá bola ešte na starom infe?
Flaiming Lili vítej 🙂 Tvorbu najdeš stále na starém infu, zde máme pro tvorbu zatím jen sekci ve fóru.
Flaiming Plánuje se to, ale až se k tomu vytvoří patřičná funkčnost, takže to může trvat ještě dlouho. Je otázka, jestli to bude mít třeba za rok smysl. Každopádně do té doby se na zveřejňování svévlastní tvorby může použít sekce fóra Tvorba, stačí si tam založit vlákno a dávat to tam.
Samantha A mám další takový šťouch... zakládám novou soukromou diskuzi a koukám, že v záhlaví vlastně má být komu všemu je určena. No... ty tagy tam jsou, nebo minimálně odkazy ano, jde na ně kliknout, ale vidět nejdou:
Flaiming Samantha Dobrý postřeh! Tohle je způsobené tím, že ta barva záhlaví je stejná, jako barva odkazů u tmavého vzhledu. Opravil jsem to změnou barvy štítku Off-topic. Chce to na tohle myslet při navrhování barev do záhlaví.
Samantha Flaiming ajo, to mi vůbec nenapadlo 🙂 A pokud se bude řešit obrázek na pozadí fóra... možná by bylo dobré, kdyby ty tagy měly vyplněné pozadí - přece jen aby je tam někdo našel, až nebude kolem úplně klidná plocha. Díky!